24 Nisan 2014 Perşembe

HC Hair Care Ürünleri

Merhabalar :)

Bir sene kadar önce bakımsızlığından dolayı upuzun saçlarımı kısacık kestirmiştim. Kısa halinden de memnundum ;fakat insan topuz yapmayı özlüyor :) Saçlarımı yeniden uzatmaya karar verdim. Bu kez bakımlı bir şekilde uzatmakta kararlıyım.


Bu süreçte HC Hair Care ürünleri ile tanıştım. Saçlarım ince telli ve hacimsiz olduğu için elim ilk hacim şampuanlarına gidiyor. Birçok markanın hacim şampuanını denedim çoğu saçımı kuruttu, kurutmayanlar ise hacim sağlama konusunda yetersiz kaldılar. 

HC Hair Care hacim şampuanı saçlarımı kurutmadan yeterli hacimi sağlıyor. İçeriğinde argan yağı bulunuyor. Sanıyorum ki saçlarımdaki kuruluğu engelleyen etkenlerden biri bu. Benim gibi ince telli sönük saçlardan şikayetçiyseniz bu ürünü gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.


HC Ovex bir saç maskesi. Hızlı bir şekilde saçlarınızı kurtarmayı ve canlandırmayı vaad ediyor. Şu ana kadar kullandığım saç maskelerinden çok farklı bir ürün. Farklılığı; saç maskesini uyguladıktan sonra ve durulama esnasında kesinlikle vıcık vıcık bir his uyandırmaması. Çok kolay durulanıyor. Saçlarımı yağ içinde bırakmadan ve ağırlaştırmadan nemlendiriyor. Saçlarımdaki elektriklenmeye çare olan tek maske :) Fakat söylemeliyim ki maskeyi uyguladıktan sonra saçlarımdaki karışıklık tamamen çözülmüyor. Pantene Argan Yağlı Elixir kullanarak saçlarımdaki karışıklığı tamamen çözüyorum.


HC Hair Care ürünlerini kullanmaya başladığımdan beri saçlarım daha sağlıklı, dolgun ve yumuşacık.

Ben HC Hair Care ürünlerinden çok memnun kaldım :) HC Complex'in de methini çok duydum. O da merak ettiğim bir diğer HC Hair Care ürünü. Ürünleri www.sacbakim.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

Güzel kalın :)

instagram: @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com


3 yorum: