19 Haziran 2014 Perşembe

Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünü Önerileri

Herkese merhabalar :)

Bugün ekstra özenerek hazırladığım bir yazı ile karşınızdayım. Uygun fiyatlı ürünler arasında en severek kullandıklarım hakkında konuşacağız ve benim kullanmadığım ; fakat gayet güzel olduğunu duyduğum ürünlerden de önerilerim olacak.


Makyaj Bazları

Yüz bazı olarak benim kullandığım uygun fiyatlı bir ürün maalesef ki yok ; fakat  Rimmel Stay Matte makyaj bazının methini çok duydum. Far bazı olarak ise The Balm Put A Lid On It far bazını severek kullanıyorum. Farın kalıcılığını ve pigmentasyonunu arttırma konusunda oldukça başarılı.

Fondöten

Loreal True Match fondöteni yağlıya dönük karma ve yağlı ciltler için öneririm. Loreal Lumi Magique fondöten ise kuru ciltlerin çok severek kullandığı bir ürün. Fondöten yerine daha hafif ürünler tercih edenler için ise Garnier BB kremin karma ciltler için olanını öneririm.

Kapatıcı

Açıkçası kapatıcılarla ilgili fazla bir deneyimim olmadı. Şu an kullandığım Maybelline Fit Me kapatıcıdan oldukça memnunum ; fakat hala Türkiye'de satılmıyor. Bunun yerine kullananların memnun kaldığı Rimmel London Match Perfection kapatıcıyı önerebilirim. Ben Garnier BB Roll-on'u da severek kullanıyorum ; fakat kullanan bazı kişilerde alerji yapmış bu sebeple önermeye çekiniyorum. 

Allık

Allık olarak Wet n Wild allıklarına bir şans vermenizi şiddetle öneririm. Renkleri çok güzel, renk vermeleri yerinde ve kolay dağıtılıyorlar. The Balm allıklarında renk vermeleri oldukça iyi ; fakat dağıtılma konusunda biraz başarısız buluyorum. The Balm'ın allıklarını çok hafif bir elle uygulamak gerek.

Pudra

Özellikle yaz aylarında pudra olmazsa olmaz bir ürün. Essence All About Matt pudra hem fiyatı hem de performansı ile çok sevdiğim bir ürün.


Bronzer

Bronzer olarak The Balm Bahama Mama'yı tek geçerim ! Işıltısız, kontur işlemi için oldukça uygun bir bronzer.

Göz Farı

Toz far olarak Wet n Wild Comfort Zone ve Walking on Eggshells paletlerini gözüm kapalı öneririm. Renk vermeleri çok çok güzel ve çok kolay dağıtılıyorlar.

Krem far olarak ise Maybelline Color Tattoo krem farlara bir bakmanızı öneririm. Kalıcılıkları ve renkleri çok güzel. Bu ürünleri aynı zamanda far bazı olarak da kullanabilirsiniz.

Kalem far olarak ise Rimmel London Scandal Eyes kalem farları tek geçerim. Kalıcılıkları çok iyi, bir süre sonra çizgilenme yapmıyor. Renk vermesi harika daha ne olsun :) Tek kötü özelliği Türkiye'de maalesef az renginin satılıyor olması.

Göz kalemi

Çok fazla göz kalemi kullanan bir insan değilim. Avon Supershock kalemlerin methini duydum. Tercihinizi bu üründen yana kullanabilirsiniz.

Maskara

Ben Maybelline Rocket Volum' Express ve Maybelline The Falsies Black Drama maskarayı severek kullanıyorum. Maskara konusunda Maybelline'e güveniyorum. Her maskaranın her kirpikte aynı etkiyi göstermeyeceğini düşünüyorum bu sebeple kendinize en uygun maskarayı deneyimleyerek bulabilirsiniz.

Ruj

Essence rujlar genel olarak çok uygun fiyatlı. Yapıları ve renkleri de güzel ; fakat kalıcılık konusunda çok iyi değiller. Rimmel London Kate Moss serisindeki rujları da oldukça beğeniyorum. Kalıcılıkları da gayet iyi.

Emily dudak kalemleri çok çok uygun fiyatlı ve çok güzel ürünler. Mutlaka bir şans vermelisiniz.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sizin severek kullandığınız uygun fiyatlı ürünler neler ?

Güzel kalın :)

instagram: @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com



12 yorum:

  1. Çok yararlı bir yayın olmuş Sevgili Didem, Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel yorumun için :) Faydalı olduysa ne mutlu bana :)

      Sil
  2. Cok faydali bi yazi olmus! Bi kac urun haric hepsi benim de severek kullandigim, bittikce aldigim urunler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim faydalı olmasına sevindim :)

      Sil
  3. Süper post olmus! Lumi Magique fondöten ve essence rujlar gercekten harika, benimde defalarca aldigim ürünler :)

    YanıtlaSil
  4. Çoğu ürünlerimiz ortakmış =) Güzel bir yazı olmuş canım eline sağlık :*

    YanıtlaSil
  5. Güzel post olmuş :) Neredeyse tüm yazdıklarına katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Wet n wild dan Comfort Zone paletini bir bulsam başka bir şey istemiyorum. Bir türlü denk gelip de alamadım :)

    YanıtlaSil