30 Ocak 2014 Perşembe

NOTD: Bahar Dalları

Herkese merhabalar :)

Ocak ayında uzun süre yalancı baharı yaşamış olsak da sonunda hava mevsim normallerine döndü. Havaların soğumasına üzülsem de, olması gereken zaten buydu diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.

 Son zamanlarda yaptığım manikürlerin fazla çocuksu olduğunu fark ettim. Biraz daha yaşıma uygun, kibar, cici bici bir manikür yapmaya karar verdim ve ortaya bu çıktı :)

Bakım Blog ile Dermokozmetik.com'dan 6 Kişiye 75'er TL Hediye Çeki

Herkese merhabalar :) 

Dermokozmetik ürünleri eczaneler yerine internetten satın almayı tercih ediyorum. Bu sayede hem evden çıkmadan alışveriş yapmanın rahatlığını yaşıyorum hem de bir çok ürüne indirimli veya kampanyalı sahip olabiliyorum. İnternetten dermokozmetik ürünler satın almak isteyenler için dermokozmetik.com önerebileceğim bir site.

Bakım Blog ile dermokozmetik.com çekiliş düzenliyor. Çekilişi kazanan şanslı altı kişiden biri olursam http://www.dermokozmetik.com/bioderma-urunleri linkteki Bioderma ürünleri arasından ;

Bioderma Sebium Mask  ve Bioderma Sebium H2O 100 ml denemek istediğim ürünler :)

Sizler hangi ürünleri seçerdiniz ?

Çekilişe buradan katılabilirsiniz.

Güzel kalın :)



29 Ocak 2014 Çarşamba

Avene Cleanance Jel

Yağlı ve akneli bir cildiniz varsa sizin için cilt temizliği, cilt bakımınızdaki en önemli aşama olmalı. Avene Cleanance jel tam da çok yağlı ve akneli ciltlere uygun bir temizleme jeli.

28 Ocak 2014 Salı

Son Günlerde Neler Aldım ?

Aslında yazımın başlığı son haftalarda neler aldım olsa daha doğru olacakmış çünkü bazı ürünleri iki üç hafta önce aldım. Bildiğiniz gibi bir çok yerde indirim vardı. Ufak tefek şeyler alarak da olsa indirimleri değerlendirmesek olmazdı :)

26 Ocak 2014 Pazar

Mim - Kışa Dair Her Şey

Kozmetik Hayatı bloğunun sahibi Güzel E-zade ve Madame Kokoş beni mimlemiş :) Kendilerine çok teşekkür ediyorum, bu benim ilk mimim.

Mavi Buğulu Göz Makyajı

Çoğumuzun mavi göz makyajına karşı ön yargıları olsa da 2013'te bir çok mavi göz makyajı örneğiyle karşılaştık. Umarım benim mavi göz makyajımı beğenirsiniz :) 

25 Ocak 2014 Cumartesi

Yves Rocher Ferahlatan Işıltı Veren Maske

Herkese merhabalar :)

Yakın zamanda Yves Rocher' da indirim vardı. Hem daha önce kullanıp memnun kaldığım ürünlerin yenisini almak hem de yeni ürünler denemek için bu indirimi değerlendirdim. İndirimden daha önce hiç denemediğim Cranberry 3 minute Cooling Effect Maskeyi aldım.

23 Ocak 2014 Perşembe

Charm of Blue

Son zamanlarda hep ne sürdüm, ne aldım bunlardan bahsedip durdum, biraz da ne giydim ondan bahsedeyim. Rahatlık her zaman tercihim. Bu yüzden yine spor ama şık bir kombinle karşınızdayım.

I have been posting about my shopping,  my makeup and I wanted to talk about what I wear today. I choosed to be Comfortable so I am here with a sport and classy look again.

21 Ocak 2014 Salı

Real Techniques Core Collection

Günaydın :)

Real Techniques fırçaların methini o kadar çok duydum ki artık rüyalarıma girmeye başlamıştı :) Sonunda bu duruma daha fazla dayanamayıp amazon.com'dan satın aldım. Bu gün satın aldığım fırçaların içinden Real Techniques Core Collection setini inceleyeğim.

Sevgililer Günü Manikürü #2

Herkese merhabalar :)
Hello everyone :)

İkinci sevgililer günü manikürüm için gökyüzünde bakışan aşık kuşlar yapmaya çalıştım ; fakat  benim kuşlar fazlasıyla tombul oldu sanırım :)
My second Valentine's day nail art is here. I tried to make birds in love but I gues my birds looked like a bit chubby :)

En Etkileyici Parfümler

Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.



Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire, küçük siyah elbisenin fenomen hikayesiyle romantik aynı zamanda yaramaz ve baştan çıkarıcı kadınlara sesleniyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

20 Ocak 2014 Pazartesi

Bioderma Sensibio H2O Ününü Hak Ediyor Mu ?

Bioderma Sensibio H2O hassas ciltler için yüz temizleme solüsyonu herkes tarafından o kadar övüldü ki. Hatta bir çok bloggerın 2013 favorilerinde baş sıralarda yer aldı. Peki Bioderma Sensibio H2O ününü hakediyor mu yoksa fazlasıyla abartılıyor mu ?

19 Ocak 2014 Pazar

Makyaj Çantamda Neler Var ?

Bu aralar, ablamın bana yeniyıl hediyesi olan Victoria's Secret makyaj çantamla aşk yaşıyorum. Rengine, büyüklüğüne, kumaşına, fermuarındaki şirinliğe kısacası her şeyine tutuldum :) Zaten böyle bir yazı hazırlamayı düşünüyordum. Tatlı mı tatlı bu çantaya sahip olunca yazmak iyice farz oldu.

18 Ocak 2014 Cumartesi

Puantiyeli Manikür - Polka Dots Nail Art

Herkese merhabalar :) 
Hello everyone :)

Tırnaklarda puantiyenin her halini seviyorum. Bu sefer tırnaklarımı rastgele koyduğum büyük küçük puantiyelerle süsledim. 
I like every style of polka dots on my nails. I made randomly big and small dots on my nails this time.

17 Ocak 2014 Cuma

Koyu Mürdüm Dumanlı Göz Makyajı - Burgundy Smokey Eye

Gece makyajı bile olsa bu kadar koyu renkler tercih eden biri değildim. Makyaja ilgim arttıkça ve sürekli daha farklı makyaj örnekleri ile karşılaştıkça, bende de daha farklı makyajlar deneme isteği doğdu. İyi ki denemişim. Bu kopkoyu dumanlı göz makyajını ben çok sevdim.

 Koyu mürdüm renginin özellikle ela gözlülere çok yakışacağını düşünüyorum.

16 Ocak 2014 Perşembe

Şeker Hamuru Kurabiyeler

Merhabalar :)

Şeker hamuruyla cicili bicili süslenen kurabiyeleri sevmeyen yoktur herhalde. 

Neredeyse bir sene önce özel bir günde bu tarz kurabiyeler yaptırmak istemiştim. Önce bir internet sitesi üzerinden satış yapan bir bayanla görüştüm istediğim modelleri tarif edince 13 adet kurabiyeyi 100 TL gibi bir fiyata yapabileceğini söyledi açıkçası bu fiyatı duyunca dudağım uçukladı. Daha sonra Eskişehir'de bir yere tanesi 5 TL'den yaptırdım kurabiyelerimi. Aslında düşününce bu fiyat bile çok fazla bir kurabiye için.

14 Ocak 2014 Salı

Çekiliş Kazandım :)

Herkese merhabalar :)

Miskin Kek bloğunun dermokozmetik.com sponsorluğunda düzenlediği çekilişten kazandığım hediyeler elime ulaştı. Avene Cleanance jeli önceden kullanmıştım ve çok memnun kaldığım bir temizleyici fakat termal suyu ilk kez kullanacağım. 

Sevgililer Günü Manikürü #1

Sevgililer gününe bir ay kala, bu güne bir manikür örneği yakışır diye düşündüm ve sizler için sevgililer günü temalı tırnaklar hazırladım :) Tırnaklarımı sevgililer günü ruhuna bence oldukça uygun olan kalp deseni ve öpücükler ile süsledim.
I wanted to make something a while its been a month to Valentine's day :) I used hearts and kisses for I think which is very suitable for Valentine's day spirit :)

13 Ocak 2014 Pazartesi

Çekiliş Duyurusu :)

        Miskinkek Kozmopoli.com sponsorluğunda çok güzel bir çekiliş düzenliyor. Çekilişi kazanan üç şanslı kişiye 75 TL değerinde Vichy'den istediği ürünler hediye edilecek. Bence bu çekiliş kaçmaz :)       

         Kozmopoli.com dermokozmetik ürünlere indirimli fiyatlarla ulaşabileceğiniz bir site. Bir göz atmanızda fayda var :)

          Çekilişin kazananlarından olursam istediğim ürünler;

Amazon.com Alışverişim

Ülkemizde satışı olmayan bir çok kozmetik ürününü, yurtdışından kozmetik alışverişi yasağı sebebiyle maalesef internet üzerinden de satın alamıyoruz. Fakat fırçalar bu yasağın kapsamında değil ve genellikle bir problem olmadan elinize ulaşıyor.

Real Techniques fırçalara sahip olmayı uzun süredir istiyordum ;fakat bu yasak beni epey düşündürdü. Alıp almamak konusunda aylarca tereddüt ettim. Instagram hesabı üzerinden satış yapan bir kişide istediğim bir setin %200 kar ile satıldığını görünce tepem attı ve amazon.com'dan siparişimi verdim.

12 Ocak 2014 Pazar

Dark Blue Smokey Eye - Lacivert Dumanlı Göz Makyajı

Günaydın :)

Dünkü yazımda bahsettiğim gibi bir ay boyunca her gün en az bir yazı yayınlayacağım. Bloğumda makyaj ve manikür örneklerine daha çok yer vereceğim. Bu yazım bu bir aylık sürecin başlangıcı olsun o halde :)
İlk yoğun göz makyajı örneğimle karşınızdayım.

11 Ocak 2014 Cumartesi

Burt's Bees Tinted Lip Balm - Red Dahlia

Herkese merhabalar :)

 Sonunda finallerim bitti  ve tatile girdim. Tatil boyunca her gün mutlaka bir yazı eklemeyi planlıyorum. Haftanın en az dört gününde makyaj denemelerim ve manikür örneklerimle ilgili yazılar yazmayı düşünüyorum. Ürün incelemelerini biraz geri plana atacağım.

Bugün Burt's Bees renkli lip balmlarından Red Dalia rengini sizler için inceleyeceğim.

4 Ocak 2014 Cumartesi

Refan Organik Gül Suyu

Herkese merhabalar :)

Bulgaristan'a gitmiş olanlar veya Bulgar göçmenleri bilirler Bulgaristan'da bazı dükkanlarda sadece gülden üretilmiş ürünler bulunur. Bu tarz dükkanlarda gül sabunu, gül suyu, güllü lip balm, güllü el kremi gibi aklınıza gelebilecek çoğu gülden üretilmiş bakım ürününü bulabilirsiniz.

2 Ocak 2014 Perşembe

Burt's Bees Limon Yağı İçeren Tırnak Eti Bakım Kremi

Herkese merhabalar :)

Koyukırmızım'ın Turuncu Kasa sponsorluğunda yaptığı çekilişten Burt's Bees Limon yağı içeren tırnak eti bakım kremini kazandığımdan daha önce bahsetmiştim. Ürünü zaten uzun süredir almak istiyordum ;fakat gramına göre fiyatı bana fazla geliyordu. Çekilişten, denemeyi çok istediğim bu ürünü kazanmak beni çok mutlu etti :)