31 Mart 2014 Pazartesi

Sleek Storm Palet

Merhabalar :)

Aslında bugün moralim hiç iyi değil. Bu durum beni yazmaya itti. Bloğuma yazdıkça rahatlıyorum bir nebze de olsa moralim yükseliyor. Bugün Sleek Storm Paleti inceleyeceğim. Ülkemizde maalesef satışı yok. Ben instagramda @wishingbeautystore hesabından satın aldım.

29 Mart 2014 Cumartesi

Bahar Çekilişinin Kazananı

Herkese merhabalar :) 

Uzun kontrollerden sonra, sonunda katılım listesini oluşturdum. Ek haklar ile birlikte 187 katılım oldu. 

25 Mart 2014 Salı

DDF Sulfur Therapeutic Mask - DDF Kükürtlü Kil Maskesi

Herkese merhabalar :) 

Ergenlik döneminde çoğumuz kükürtlü sabunlarla haşır neşir olmuşuzdur. Akne problemin mi var o halde kükürtlü sabunla sabah akşam yıka yüzünü gibi tavsiyeler almışızdır mutlaka etrafımızdan. Öyle söylenildiği gibi kükürt aknelerin kökünü kurutmasa da cilt için oldukça faydalı bir mineral.

 Kükürt egzama gibi bazı deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Zararlı bakterileri öldürücü etkisi vardır ve yaşlanma belirtilerini azaltır. DDF Akneli Ciltler İçin Kükürtlü Kil Maskesinde yağlı ciltlere çok iyi geldiği bilinen kil ve yüksek oranda kükürt bulunmakta.

20 Mart 2014 Perşembe

GFC Sorununun Çözümü ve Devam Eden Çekilişim

Gfc sorununu Blog Deposu sayesinde çözdüm :)
The diary of Ezgi sayesinde de kendi zevkime ve bloğuma uyan bir buton tasarlayıp sitemin sağ tarafına yerleştirdim. Artık bloğumu sitemin sağ tarafında bulunan Bu siteyi takip et yazan butona tıklayarak takip edebilirsiniz.


Çekilişimin bitiş tarihine çok az kaldı. 24 Mart Pazartesi günü gece yarısına kadar yapılan katılımlar geçerli sayılacak. Çekilişime katılmak için tık tık


19 Mart 2014 Çarşamba

Cettua Yağ Emici Mendiller

Cilt tipiniz yağlı veya yağlıya dönük ise mutlaka gün içinde cildiniz hoş olmayan bir şekilde parlamaya başlıyordur. Çoğumuz, bu durumu gün içinde pudra sürerek engellemeye çalışıyoruz. Fakat cildimize kat kat pudra sürmek ne kadar doğru ? Zaten fazla yağlandığı için tıkanan gözenekleri bir de pudra sürerek daha da tıkıyoruz.

17 Mart 2014 Pazartesi

Bahar Çekilişimde Son Bir Hafta

1 Mart'ta başlattığım Bahar Çekilişini 24 Mart tarihinde sonlandırmaya karar verdim. 24 Mart Pazartesi günü saat 00.00'a kadar çekilişime katılabilirsiniz :) Çekilişime katılmak için tık tık.

16 Mart 2014 Pazar

GFC Sorunu - Bloğumu Nasıl İzlemeye Alabilirsiniz ?

Merhabalar :)

Devam etmekte olan bir çekilişim var. Fark ettim ki çekilişime katılanlar yorumlarda bloğumu izlediklerini yazıyorlar ;fakat izleyici sayımda hiç bir değişiklik olmuyor. Maalesef GFC' de yine bir sorun var. Ben bloğumu izlemeye çalıştığımda bana aşağıdaki hatayı veriyor. 


www.blogger.com anasayfanızdaki okuma listesinin hemen altında ekle butonu var. Oraya tıkladığınızda karşınıza yeni bir kutucuk çıkacak. URL'den ekle kısmına http://bakimlikedi.blogspot.com.tr/ yazarak bloğumu takibe alabilirsiniz. 

Çekilişime katılmanız için tek şart GFC'de izleyicim olmanız. Eğer izleyicim değilseniz maalesef katılımınızı geçerli sayamayacağım.

Çekilişime katılmak için tık tık.

15 Mart 2014 Cumartesi

Avene Cleanance Solaire SPF 30 Güneş Koruyucu Krem

Herkese merhabalar.

Karma cildimin yıldızı güneş koruyucular ile bir türlü barışmadı. Kullandığım güneş koruyucular ya cildimde aşırı parlamaya sebep oldu ya da cildimde bir türlü emilmeyip beyaz beyaz bir görünüm oluşturdu. Avene Cleanance Solaire güneş koruyucu krem şu ana kadar kullandığım güneş koruyucular arasında tartışmasız cildime en uygun olan ve benim en sevdiğim :) 

13 Mart 2014 Perşembe

Seni Unutmayacağız Berkin


Berkin Elvan 14 yaşında ekmek almaya giderken başından gaz kapsülü ile vuruldu. 269 günlük yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. İçim kan ağlıyor. Berkin daha oyunlar oynayacaktı, üniversiteye gidecekti, evine ekmek getirecekti. 

İnsanımız ne zaman anlayacak insan canının duble yollardan, tüp geçitlerden, tren yollarından katbekat daha kıymetli olduğunu. 

Nurlar içinde yat Berkin Elvan. Seni unutmayacağız.

11 Mart 2014 Salı

Maybelline Fit Me Concealer

Günaydın :)

Bu günün konuğu, maalesef hala ülkemizde satılmayan Maybelline Fit Me kapatıcı. Bendeki rengi light 10. Bu renk sarı alt tonlu. Bildiğim kadarıyla Maybelline Fit Me kapatıcının mevcut renklerinin çoğu sarı alt tonlu. Bildiğiniz gibi sarı alt tonlu kapatıcılar hem morlukları gizlemede hem de aydınlatmada daha başarılılar.


7 Mart 2014 Cuma

Irmak'ın Pamuk Prenses Doğum Günü

Geçtiğimiz cumartesi kuzenim Irmak 9 yaşına girdi. Doğum günü her çocuğun hayallerini süsleyecek cinstendi. Bu seferki doğum günü partisi teması, Irmak'ın kıyafetinden anlayacağınız gibi Pamuk Prenses ve Yedi Cücelerdi :)

5 Mart 2014 Çarşamba

Bitenler #1

Bitenler yazısı yazmayı daha önce hiç düşünmemiştim. Biten ürünlerin ambalajlarını da bu sebeple hiç saklamıyordum ;fakat bakım ürünlerimin demirbaşlarını aynı anda bitirince bitenler yazısı yazmaya karar verdim.

3 Mart 2014 Pazartesi

Maybelline Baby Lips Cherry Me

Herkese merhabalar :)

Bugün yabancı bloggerlar arasında çok ünlenen Maybelline Baby Lips renkli dudak nemlendirici konuğum. Maalesef Maybelline Baby Lips hala ülkemizde satılmıyor. Bahar çekilişimde Peach Kiss rengini hediye ediyorum. Çekilişime katılmak için tık tık.

1 Mart 2014 Cumartesi

Bahar Çekilişi (Kapandı)

Herkese merhabalar :) 

İlk çekilişimi sonunda başlatıyorum. Sizler için çam sakızı çoban armağanı, hoşunuza gideceğini düşündüğüm birkaç ürün seçtim. Fotoğraflarda gördükleriniz bir takipçimin olacak.


İçinizden şanslı bir kişiye hediye edeceğim ürünler;

Essence eyeshadow brush - far fırçası
Essence 3D far 01 numara
Flormar Satin Matte Havana oje
Maybelline Babylips lip balm - Peach Kiss
Maybelline Color Tattoo 24HR- Metallic Pomegranate
Klorane Papirüs Sütü İçeren Saç Bakım Şampuanı

Bunların yanında birçok sample ürün de göndereceğim :)