30 Mayıs 2014 Cuma

Mim - Tek Kelime

Hayattan Paraler bloğunun sahibi Ceren beni mimlemiş. Sorulara tek kelime ile cevap vermeye çalışacağım. Umarım hoşunuza gider :)

Mezuniyet ve Balo İçin Saç Modeli Seçimi Nasıl Yapılmalı ? - Mezuniyet ve Balo İçin Saç Modelleri

Mezun olmak hayatımızda sık sık yaşanan bir olay değil. Bu nedenle mezuniyet gecesinde ışık saçmak, fotoğraflarda güzel çıkmak hepimizin isteği.

Abartılı yapılmış topuzlar ve maşalı lüle lüle kalıp gibi saçlar ile maalesef bu dileğimizi gerçekleştiremeyiz.

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Bitenler #2

Bir önceki bitenler yazısını yazmamın üzerinden neredeyse 3 ay geçmiş. Biten ürünlerin kutularını biriktirmeyi bir türlü başaramıyorum. Tatilim başladığında biten ürünleri de biriktirmeye başlamayı umuyorum. Yaz tatilinde bloğuma daha çok zaman ayıracağım :)

25 Mayıs 2014 Pazar

The Balm Voyage Palet Hediye Ediyorum (Kapandı)

Herkese merhabalar, yeni bir çekiliş başlatıyorum :)

Kendime almayı çok istediğim The Balm Voyage paleti sizler için aldım. 

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Son Günlerde Neler Aldım ? #2

Merhabalar :)

Anneler günü indiriminden beri ufak tefek alışverişler yaptım. Aldığım ürünlerin bir kısmını blogda inceledim. Blogda henüz incelemediğim yeni ürünleri sizlere göstermek istedim.

22 Mayıs 2014 Perşembe

Wet n Wild Poster Child Far Paleti ile Renkli Yaz Makyajı

Merhabalar :)

Yaz kendini iyice hissettirmeye başladı. Ben yazın gelişi ile daha renkli kıyafetlere ve makyajlara yöneliyorum, sizler de benim gibi misiniz ?

20 Mayıs 2014 Salı

Wet n Wild Coloricon Allık - Heather Silk

Wet n Wild ürünleri Türkiye'de yeni satılmaya başladığı için bu markanın ürünlerine bloğumda bol bol yer vermeye çalışıyorum. Wet n Wild'ın farları kadar allıkların da güzel olduğunu yabancı bloglarda okumuştum. Bu sebeple farlarını denedikten sonra ilk denemek istediğim ürün allıkları oldu.

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Başımız Sağolsun

Yeniden sözün bittiği yerdeyiz. Acımız büyük ; fakat bizler ne kadar üzülsek de ateş düştüğü yeri yakıyor. Babasız kalan çocukların, evlatsız kalan anaların, eşini kaybeden kadınların yüreğine düşen acıyı düşünemiyorum.


Soma'da yaşamını yitiren işçilerimize Allah'tan rahmet , geride kalanlara sabır diliyorum.

Dualarımız sizinle...

13 Mayıs 2014 Salı

Flormar Jelly Look - Turquoise Green & Amaranth

Flormar Jelly Look serisini duymayan kaldı mı ?

Flormar'ın jel bitişli ojeleri hem uygun fiyatlı hem de ışıl ışıl olmasıyla dikkatimi çekti. Seride genelde capcanlı yazlık renkler bulunuyor. 

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Wet n Wild 8'li Far Paleti - Poster Child

Wet n Wild markası artık Gratislerde satılıyor. Yani internetten sipariş ver, geldi gelmedi çilesi çek, bir ay gelene kadar bekle derdine son. Yalnız sanırım stok sorunu var. Eskişehir'deki Gratis'te çoğu palet tükenmişti. En çok istediğim Comfort Zone yoktu mesela :( 

7 Mayıs 2014 Çarşamba

The Balm Bahama Mama Bronzer

Merhabalar :)

The Balm Bahama Mama ile son Gratis indiriminde tanıştım. Ülkemizde uygun fiyatlı, sim barındırmayan bronzer bulmak zor ; fakat bronzerı kontur amaçlı kullanacaksak mutlaka mat olmalı.

3 Mayıs 2014 Cumartesi

Yapraklar Yeşerip Hayat Tazelenirken Cildinizi Onarın


Bahar geldi çattı. Mevsim geçişleriyle baş gösteren fiziksel değişikliklerle de karşı karşıya kaldık. Bu değişikliklerin şüphesiz en büyüğü cildimizde yaşanıyor. Mevsim geçişlerinde cildimizin nem dengesinde önemli değişiklikler yaşanır. Cildi kuruluktan pul pul dökülen de vardır, cildinin çok yağlı olmasından şikayet eden de. Siz de büyük ihtimalle bu sorunların birinden şikayetçisiniz. Cildinizde meydana gelen bu değişikliklerin önüne geçmek için tek bir yol var, o da cilt bakımı. Ne öneriyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Anlatayım:
Yeni çıkan cilt bakım ürünlerini hepimiz deniyoruz, takip ediyoruz ama cildimizi uzun zamandır tanıyan ve koruyan bir marka var: Vaseline! 140 yılı aşkın süredir bizimle birlikte olan, nesilden nesile geçen bu ürün bize gerçek nemlendirmeyi sağlıyor. Vaseline markası şimdi de, üçlü saflaştırma yöntemiyle geliştirdiği Türkiye’deki en saf Vaseline Nemlendirici Jel’i bize sunuyor.

2 Mayıs 2014 Cuma

Nisan Favorilerim

Herkese merhabalar :) 

Epey uzun süredir favoriler yazısı yazamamıştım. Nisan ayına kısmetmiş. Son zamanlarda sıklıkla kullandığım ürünlere birlikte bir göz atalım istedim.

1 Mayıs 2014 Perşembe

Güzellik Tüyoları #4 - Rujunuz Dudaklarınızda Gün Boyu Kalsın

Yarısı silinmiş, sadece kenarlarda kalmış ruj görüntüsünden nefret ediyorum. Gün içinde çoğumuzun başına geliyordur bu durum. Hatta sırf bu sebepten ruj kullanmak yerine lip balm tercih ediyorum. Bu durumun yaşanmasını engellemek için ruj sürerken atlamamamız gereken bazı püf noktalar var.