27 Eylül 2014 Cumartesi

Sonbahar Makyaj Çantamda Neler Var ?

Merhabalar :)

Sonbahar iyice kendini hissettirmeye başladı. Okulda başladığı için her gün makyaj yapıyorum. Gün içinde makyaj çantamı yanımda taşımasam da kendime günlük kullanacağım ürünlerle çanta hazırladım. Bu şekilde sabah kullanacağım ürünleri aramakla zaman harcamıyorum. Çantamın içinden alıp kullanıyorum.

22 Eylül 2014 Pazartesi

YSL Baby Doll Kiss & Blush İnceleme

Herkese merhabalar !

Yurtdışı seyahatim sırasında bir yıllık kozmetik alışverişi yapmış olabilirim :) YSL Kiss & Blush da aldığım ürünlerden biri. Ojeye benzemesi sizi yanıltmasın bu ürün hem yanaklarınızda hem de dudaklarınızda kullanabileceğiniz likit bir renklendirici.


19 Eylül 2014 Cuma

Rimmel London Stay Matte Fondöten

Yaz aylarında iyice yağlıya dönen karma cildimde parlama yapmayacak ve kalıcı olacak bir fondöten arayışındayken Rimmel London Stay Matte fondötene bir şans verdim. 

16 Eylül 2014 Salı

Wet n Wild MegaLast Rujlarım - Stoplight Red, Mauve Outta Here, Rose-bud

Wet n Wild far paletlerine olan hayranlığım daha Wet n Wild Türkiye'ye gelmeden önceye dayanıyordu. Gratis sayesinde artık rahatlıkla Wet n Wild ürünlerine ulaşabiliyoruz. Bu sayede bir çok ürününü deneme şansım oldu. Megalast serisi rujları çok merak etmeme rağmen bir çok blogda yapılarının çok kuru olduğunu okuduğum için uzun süre bu rujlardan bir tane almaya direndim.

12 Eylül 2014 Cuma

Flormar Crazy Look Maskara Bazı

Herkese Merhabalar :)

Geçtiğimiz aylarda Flormar yine bir yenilik yaparak Crazy Look serisinde bir maskara bazı piyasaya sürmüştü. Yenilik diyorum çünkü Türkiye'de maalesef uygun fiyatlı markalarda maskara bazı bulmak oldukça zor. 

11 Eylül 2014 Perşembe

Turuncu Kasa 'da %70 Sezon Sonu İndirimi

Turuncukasa.com 'da %70 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Zaten %50 indirimde olan sezon sonu fırsat ürünlerinde bakimlikedi kodunu kullandığınız takdirde %20 ek indirim kazanıyorsunuz.


%70 gibi güzel bir indirimi kaçırmayın derim. Keyifli alışverişler :)

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

7 Eylül 2014 Pazar

Yves Rocher Doğum Günü Alışverişim

Herkese yeniden merhabalar.

Yves Rocher kart sahiplerine özel doğum gününüzün olduğu ayda yapacağınız alışverişte iki al bir öde kampanyası oluyor. Alışverişinizin yanında bir de duş jeli hediye ediliyor. Daha ne olsun değil mi ? :)

4 Eylül 2014 Perşembe

#gerçekgülüş Deyince...


Kocaman gülümsemeyi çoook severim. Ne olursa olsun inadına hep gülümserim, her durumda pozitif olmayı tercih ederim. Gülmeyi bu kadar çok seviyorsanız ve benim gibi kocaman bir ağzınız varsa dişlerinize de maksimum özeni göstermek zorundasınız demektir :)) Ben bembeyaz dişleri çok severim ama kendi diş rengim maalesef bembeyaz değil, biraz daha kırık bir beyaz. Bu yüzden de bazen dışarıdan desteklemek gerekebiliyor. Birkaç sene önce diş hekimimle birlikte dişlerime ofis tipi bir işlem uygulamıştık. Bu uygulama sonrasında dişlerimin minesi zedelendiği için bir gün boyunca inanılmaz bir ağrı çektim ve ağrı kesici iğne olmak zorunda kaldım. Daha sonra ise ev tipi ile devam ettim. O da uzun süre uygulamanız gereken ve biraz zahmetli bir yöntem. On gün boyunca yediğiniz içtiğiniz her şeye de maksimum özen göstermeniz gerekiyor. İşin kötü yanı dişler bir sene sonra eski rengine geri dönüyor. Ben de hem daha kalıcı, beni yormayan hem de daha tasarruflu ve dişime zarar vermeyecek bir yöntem ararken Sensodyne True White ile karşılaştım.
Diş minem ince olduğu için sık sık hassasiyet sorunu yaşardım ve bu yüzden de uzun süredir zaten Sensodyne kullanırdım ancak bu ürününü deneyimlememiştim. Diş hassasiyetine bu kadar önem veren bir markanın dişlere zarar verecek bir sistem geliştirmeyeceğini düşünmüştüm ve haklı çıktım :)
Sensodyne True White, diğer bu klasmandaki diş macunlarına göre dişleri 10 kat daha az aşındırıyor. Aslında ismi gibi "True White" dişlerinizin gerçek beyazlığına kavuşmasını sağlıyor. Diş yüzeyinde oluşan lekeleri, sarımsı rengi alıyor götürüyor, yeni lekelerin oluşmasını da engelliyor. Yani benim gibi hassas dişleri olanlarında rahatlıkla kullanabileceği nefesi ferahlatan ve dişleri de çürüklere karşı koruyan bir diş macunu. Yeni diş macunumu buldum çok mutluyum :)
Hatta yukarıda gördüğünüz üzere Sensodyne'in Facebook sayfası için bir #halfie kolajı bile hazırladım :) Siz de #gerçekgülüş hashtagi ile #halfie nizi çekip bu linkteki Sensodyne Twitter Sayfası'na yükleyebilirsiniz. Ayrıca Instagram'da paylaşırsanız beni de mentionlamayı unutmayın, güzel gülüşlerinizi görmeyi çok isterim :) Sevgiler...
İçerik: lunaparkqueen.blogspot.com.tr
Bir boomads advertorial içeriğidir.