21 Eylül 2013 Cumartesi

Erken Doğum Günü Hediyelerim

        Merhabalar.. Uzun süredir bakım ve makyaj ile ilgili blogları takip ediyordum ve sonunda bakım ve makyaj delisi olan ben neden blog yazmıyorum diyerek bloğumu açtım. Bu ilk postum ve umuyorum ki sizlerden de gelen ilgiye bağlı olarak postlarımın devamı gelecek.

       29 Eylül benim doğum günüm :) Sevgilim doğum günü hediyelerimi erkenden verdi. Hediyelerimi bir an önce kullanmak istiyorum. Kullandıktan sonra da yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.




        The Balm Balm jovi paleti ve The Balm Put A Lid On It far bazı. Balm Jovi paleti dört adet mat far ve sekiz adet simli far içeriyor.Palette Mary Lou Lumunizer aydınlatıcı, Frat Boy allık ve iki adet ruj bulunmakta.Palet bize bir çok ürünü bir arada sunuyor, makyaj için gerekli çoğu malzemeyi içermesi bizler için büyük kolaylık :) Put A Lid On It far bazına gelicek olursak denemek için sabırsızlanıyorum bir çok blogda bu far bazından bahsedilmiş. Yağlı göz kapaklarına sahibim ve maalesef ki farlar gözlerimde hemencecik çizgilenme yapıyor. Umarım bu ürün bu sorunu ortadan kaldırır.



        Ecotools 6 Piece Starter Set; allık fırçası , far fırçası , eyeliner fırçası , göz ve dudaklar için ince ayrıntı fırçası, kaş fırçası ve concealer fırçasından oluşuyor ilk izlenimlerim çok yumuşak oluşları. Fırçalar bamboodan yapıldığından mineral ürünlerin uygulanmasında kullanılabilir.Aşırı hafifler bu da kullanımda rahatlık sağlayacak gibi. Bir de yanlarında pudra fırçası da hediye geldi onu da çok sevdim :)

 M.A.C 187 fondöten fırçası ve mac fluidline eyeliner blacktrack almış olduğum diğer hediyeler.



        Benefit Go Tropicarol yanak ve dudak kiti ;Coralista allık, High Beam aydınlatıcı, Coralista lip gloss ve cha cha tint dudak ve yanak renklerdiricisinden oluşuyor. Zaten adından da anlaşılacağı gibi tam bir bronz ten seti.

        Benefit How to Look Best At Everything Kit; ten makyajı için hazırlanmış bir set. Aslında setin içinde beni en çok cezbeden ürün tabi ki de porefessional. Bu makyaj bazının methini çok duydum ve denemek
için sabırsızlanıyorum.



        Nars Liberte Allık ; yazın kullanmalık bir allık mat ve kiremit tonlarında, bronz tenlilere ve benim şu an bronz olan tenime çok yakışacağını düşünüyorum :)

 Sizler bu ürünleri kullandınız mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Güzel kalın :)
        

2 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.Eşime bu hediyelerden bahsedeyim ben :)
    29 eylül kardeşimin 30 eylül'de benim doğum.Doğum günün kutlu olsun şimdiden ♥♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çooook teşekkür ederim canım, bahsetmelisin kesinlikle :) senin de kardeşinin de şimdiden doğum gününüz kutlu olsun :)

      Sil