20 Ocak 2014 Pazartesi

Bioderma Sensibio H2O Ününü Hak Ediyor Mu ?

Bioderma Sensibio H2O hassas ciltler için yüz temizleme solüsyonu herkes tarafından o kadar övüldü ki. Hatta bir çok bloggerın 2013 favorilerinde baş sıralarda yer aldı. Peki Bioderma Sensibio H2O ününü hakediyor mu yoksa fazlasıyla abartılıyor mu ?


Ben uzun süre abartıldığını düşündüm ve Bioderma yerine çift fazlı temizleyiciler veya makyaj sütleri kullandım. Bu temizleyicileri kullanırken gece makyajım temizlenmiş gibi gözükse de sabah kalktığımda kirpik diplerim kapkara uyanıyordum. 

Çift fazlı temizleyiciler ve makyaj sütleri hiç bir zaman tam temizlenmiş hissini yaratmıyordu, cildimde o yağlı his her zaman kalıyordu. Sonrasında yüzümü yıkadığım için bu yağlı hisse fazla aldırmadım açıkçası. Turuncu Kasa' da bu ürünü %67 indirimli görünce dayanamayıp bir tane aldım. İyi ki almışım :)


Gerçekten ününü son derece hak ediyor. Tüm yüzünüzü sadece bir temizleyici ile temizleyebiliyorsunuz. Yüz için ayrı göz için ayrı ürün kullanmanıza gerek yok. Göz makyajımı ne kadar koyu yaparsam yapayım gözlerimde hiçbir kalıntı bırakmadan makyajımı temizliyor. Bioderma Sensibio H2O yu kullandıktan sonra tam temizlenmiş hissinin nasıl bir şey olduğunu anladım :) İnsan şaşıp kalıyor su gibi bir ürün, nasıl bunca makyajı böyle temizler diye. 

Makyajınızı temizlerken nasıl temizleyeceğinizi bilmek de önemli. Pamuğa döküp hemen gözlerinizi ovmaya başlarsanız hem temizleyiciye makyajınızı temizlemesi için zaman tanımamış olursunuz hem de göz çevreniz boş yere hırpalanır. Ben Bioderma Sensibio H2O yu pamuğa döküyorum ve pamuğu gözlerime yapıştırıp hafifçe bastırarak 50 saniye kadar bekliyorum. Daha sonra hafifçe ovarak pamuğu çektiğimde zaten göz makyajım temizlenmiş oluyor. Sadece kirpik diplerimde biraz makyaj kalıyor onlarda hafifçe ovarak kolayca temizleniyor. 

Ürün indirimli fiyattan alındığında 500 ml'lik boyutuyla aşırı uyguna bile geliyor. Fakat indirimsiz edinmeyin derim bence hiç bir temizleyiciye uygun fiyatlı benzerleri varken onca para verilmez. 1+1 kampanyalarından ve böyle indirimlerden faydalanarak satın alınabilir. Ürünü Turuncukasa.com 'dan indirimli satın alabilirsiniz.


Ürün elime maalesef kapağı kırık ulaştı. Daha önce Turuncukasa'dan alışveriş yaptım hiç böyle bir problemle karşılaşmadım ; fakat bu durum beni çok üzdü. Ben Eskişehir'de okuyorum ve tatil bittiğinde ürünü bu kırık kapakla nasıl Eskişehir'e götüreceğim diye kara kara düşünmekteyim.


Ürünün tek sevmediğim yanı kokusu. Aslında kokusu yokmuş gibi olsa da bence var ve bu kokudan hiç hoşlanmadım. Özellikle yağlı ciltler için harika bir ürün. Makyaj temizleme sütleri ve çift fazlı temizleyiciler zaten yağlı olan ciltleri daha da fazla yağlandırabilir.

Bence ününü son derece hak eden, bittikçe ve ben kampanyaları yakaladıkça alacağım bir ürün. Hatta annemle ablama da aldık :) Bu ürünü kullandınız mı ? Üründen memnun musunuz ?

Güzel kalın :)



10 yorum:

  1. ben sevemedim nedense. gaza gelip indirimden 2 şişe aldım ama zor kullanıyorum. ne makyaj temizlemesini sevdim ne sonrasında bıraktığı hissi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizlemesinden memnun kalmayanlar var canım ama ben çok sevdim nedense temizlemesi bana çok iyi geldi hatta :) herkese her ürün hitap etmiyor önemli olan kendimize uygun ürünü bulmakta :)

      Sil
  2. beğeniyorum ama olmazsa olmaz değil benim için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimsiz fiyatının çok yüksek olması sebebiyle benim de olmazsa olmazım olamayacak ama indirimde buldukça alacağım :)

      Sil
  3. Severek kullanıyorum .İndirimi yakalayıp yedeklemek gerek :)

    YanıtlaSil
  4. Ben bu ürünün tester ını kullandım yaklaşık bir hafta kadar. Çok az bir bir miktarı göz makyajımı temizlemeye yetti. Çok başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum ancak ben yine de uzun zamandır olduğu gibi göz makyajımı zeytin yağı temzleyip sonrasında bebe şampuanı ile yıkamayı tercih edyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç zeytin yağıyla temizlemeyi denemedim :)

      Sil
  5. ne zor degıl mı goz makyajı temızlemek..ben hep lancome kullanırdım sonra avene vs derken her seyı dener oldum..cok tesekkurler dıdemcım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef zor hele akşam akşam gözlerden uyku akarken :) ne demek :)

      Sil