2 Ocak 2014 Perşembe

Burt's Bees Limon Yağı İçeren Tırnak Eti Bakım Kremi

Herkese merhabalar :)

Koyukırmızım'ın Turuncu Kasa sponsorluğunda yaptığı çekilişten Burt's Bees Limon yağı içeren tırnak eti bakım kremini kazandığımdan daha önce bahsetmiştim. Ürünü zaten uzun süredir almak istiyordum ;fakat gramına göre fiyatı bana fazla geliyordu. Çekilişten, denemeyi çok istediğim bu ürünü kazanmak beni çok mutlu etti :)



Ürünün içeriği tamamen doğal. Tırnak eti bakım kremi olduğuna bakmayın sadece tırnak etleri için değil tırnaklar içinde oldukça faydalı bir ürün. İçeriğindeki limon yağı sayesinde tırnakların sertleşmesini sağlıyor. Gerçekten ürün elime ulaştığından beri haftada 3 4 gün kullanıyorum ve tırnaklarım artık eskisi gibi kolay kırılmıyor. Bir süredir daha önce kullandığım Kalyon ürünlerini kullanmayı bıraktım sadece bu ürünü kullanıyorum. 


Ürün çok yoğun bir yapıda aşırı donmuş vazelin gibi. Fakat yoğunluğu sizi korkutmasın tırnaklarınıza sürdüğünüzde hemen vücut ısınızla eriyip emiliyor.Kokusu gerçekten çok hoş, buram buram limon kokuyor ama kesinlikle bulaşık deterjanındaki gibi bir limon kokusu değil :) Burt's Bees Tırnak eti bakım kremi tırnaklardaki sararmayı önlemeyi vaad ediyor ama ben öyle bir etkisini gözlemleyemedim. Bu aralar tırnaklarıma fazla oje sürmediğim için sararma problemim yok. Ürün tırnak etlerimi çok güzel yumuşatıp nemlendirdi ve manikürümün daha uzun süre dayandığını farkettim.

12 aylık ömrü var ;fakat 12 ayda bitirebileceğimi hiç sanmıyorum. Yoğun yapısı sebebiyle uzun süredir kullanmama rağmen sanki hiç kullanılmamış gibi.

Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir ürün. Güzel kalın :)

3 yorum:

  1. Sevgili Didem şans şu sıralar senden yana anlaşılan, çok şirin ve çok işe yarar bir ürüne benziyor. Denenmeye değer bir ürüne benziyor tırnaklarımla değil ama tırnak eti ile uğraşırım o nedenle benim de işime yarayacak bir ürüne benziyor. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet işe yarayan bir ürün :) Aman nazar değmesin hiç gitmesin şansım :)

      Sil
  2. Evet tatlım amin, şans hep seninle olsun;)) diyorum, nazar değmesin!.

    YanıtlaSil