11 Ocak 2014 Cumartesi

Burt's Bees Tinted Lip Balm - Red Dahlia

Herkese merhabalar :)

 Sonunda finallerim bitti  ve tatile girdim. Tatil boyunca her gün mutlaka bir yazı eklemeyi planlıyorum. Haftanın en az dört gününde makyaj denemelerim ve manikür örneklerimle ilgili yazılar yazmayı düşünüyorum. Ürün incelemelerini biraz geri plana atacağım.

Bugün Burt's Bees renkli lip balmlarından Red Dalia rengini sizler için inceleyeceğim.



Bu ürün Koyukırmızım ve Turuncukasa'nın düzenlediği çekiliş sayesinde elime geçti. O zamandan beri severek kullanıyorum.Nemlendirmesi çok güzel. Dudakta yağlı his bırakmadan nemlendiriyor ve nemlendirmesi uzun sürüyor. 


Dudakta yağlı his bırakmasada, her lip balmda olduğu gibi ıslak bir bitirişi var. Renk vermesi ise gerçekten çok zayıf. Sizler de benim gibi dudaklarınızda sadece doğal sağlıklı bir görünüm ve parlaklık istiyorsanız bu ürün size göre. 

Ürünün tek sevmediğim yanı ambalajı. Bu tarz ambalajları kullanmak bana işkence gibi geliyor. Ben lip balmlarda, Nivea'nın dudak koruyucularındaki gibi tam bir ruj benzeri ambalajları seviyorum. Burt's Bees ambalajı gibi ambalajlarda dudak koruyucu hemen ambalajın kenarlarına bulaşıyor. Dudağıma sürmek için asansörünü kullanıyorum ürün dışarı çıkıyor ama aynı asansör maalesef ürünü geri sokamıyor, ürünü geri sokmak için ürünü itmek zorunda kalıyorum. 

Ambalajı dışında sevdiğim bir ürün. Siz bu ürünü kullandınız mı , ürün hakkındaki görüşleriniz neler ?

Herkesin dilediği gibi bir cumartesi günü geçirmesini dileğiyle, güzel kalın :)

3 yorum:

  1. Tatlı bir renk tatlım, güle güle kullan burtsun ballısını çokta iyi bulmamıştım ben ama nemlendirmeleri güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Nemlendirmesi güzel ama renk için alınmaz

      Sil
    2. Mimledim seni:D
      http://kzmtkkokos.blogspot.com/2014/01/mimmm-19-ksa-dair-hersey.html

      Sil