14 Ocak 2014 Salı

Çekiliş Kazandım :)

Herkese merhabalar :)

Miskin Kek bloğunun dermokozmetik.com sponsorluğunda düzenlediği çekilişten kazandığım hediyeler elime ulaştı. Avene Cleanance jeli önceden kullanmıştım ve çok memnun kaldığım bir temizleyici fakat termal suyu ilk kez kullanacağım. 



İkinci kez çekiliş kazandım ;fakat en az ilki kadar mutlu etti beni. Kaçıncı kez olursa olsun her seferinde bu duyguyu yaşayacağım sanırım. Daha nicelerine diyorum o zaman :)

Miskin Kek'e ve dormokozmetik.com'a bu güzel hediyeler için ve bana yeni ürünler deneme şansı yaratmış oldukları için çok teşekkür ediyorum. Dermokozmetik ürünleri eczaneler yerine dermokozmetik.com tarzındaki sitelerden almanızı tavsiye ederim. Ürünler çoğu zaman kampanyalı oluyor. Çoğu ürünü indirimli alma şansınız var.

Gününüz dilediğiniz gibi geçsin, güzel kalın :)

6 yorum:

  1. Yeni yıla şanslı girdiğin iyice belli oldu sevgili Didem:)) bir çekiliş daha kazandın. Bana da bulaşır mı dersin ne de olsa kavanozları birlikte kazanmıştık:P)) diyorum. Hehehe.. Güzel günlerde kullan canım, çok sevindim, ürünlerden termal su hakkındaki yorumunu da bekleriz. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Handan ablacım aman nazar değmesin çok keyifli bir şey hediyeler kazanmak :) Şansım bulaşır umarım :)

      Sil
  2. çok çok tebrik ederim, çok güzel ürünler =)
    http://neselizebra.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bloğuna bakıyorum hemen :)

      Sil
  3. Mutlu olmana çok sevindim Ben bu çekiliş sayesinde senin gibi tatlı bir insanla tanışmış oldum :) Güzel günlerde keyifle kullan, Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim ben de senin gibi bir insan tanıdığım için çok mutluyum :)

      Sil