17 Ocak 2014 Cuma

Koyu Mürdüm Dumanlı Göz Makyajı - Burgundy Smokey Eye

Gece makyajı bile olsa bu kadar koyu renkler tercih eden biri değildim. Makyaja ilgim arttıkça ve sürekli daha farklı makyaj örnekleri ile karşılaştıkça, bende de daha farklı makyajlar deneme isteği doğdu. İyi ki denemişim. Bu kopkoyu dumanlı göz makyajını ben çok sevdim.

 Koyu mürdüm renginin özellikle ela gözlülere çok yakışacağını düşünüyorum.


Gelelim makyajımı yaparken kullandığım ürünlere.

 Önce Benefit porefessional yüz bazını ellerimle açık gözeneklerimden şikayetçi olduğum bölgelere sürdüm. Daha sonra Lancome Teint Miracle fondöteni Real Techniques Buffing Brush ile tüm yüzüme ve boynuma yaydım. Daha sonra göz altlarımı Garnier BB göz roll on ile aydınlattım. Allık olarak Balm Jovi paletindeki allığı Ecotools allık fırçası ile elmacık kemiklerime uyguladım.Yine Balm Jovi paletindeki aydınlatıcıyı Real Techniques Setting Brush ile burun kemiğime, elmacık kemiklerimin üstlerine ve dudağımın üstüne uyguladım.


The Balm Put A Lid On It göz bazını göz kapağıma ve alt kirpik diplerime sürdüm. Bu işlemi yaptıktan sonra iki dakika kadar bekledim. Daha sonra Mac Fluidline Blacktrack jel eyelinerı krem farmış gibi göz kapaklarıma Ecotools concealer fırçası ile sürdüm. Gözlerimin dış köşelerinde daha yoğun olacak şekilde dağıttım. Krem far gibi sürdüğüm eyelinerın göz pınarlarıma kadar gelmemesine dikkat ettim. Alice Copper adlı farı Real Techniques Shading brush ile siyah eyeliner sürdüğüm göz kapaklarıma sürdüm. Farın tenimle birleştiği kısımları Ecotools eye shadow brush ile dağıttım. Göz pınarlarımı Third Eye Blinded adlı far ile aydınlattım. Mac Fluidline Blactrack eyelinerı kirpik diplerime ince bir çizgi şeklinde çektim. Alice Copper adlı farı alt kirpik diplerime de sürüp dağıttım. Kirpiklerimi kirpik kıvırıcımla kıvırıp Maybelline Rocket Volume markarayı kirpiklerime uyguladım.


Makyajımı beğendiniz mi ? 
Şimdiden dilediğiniz gibi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum, güzel kalın :)

10 yorum:

  1. Alice Copper <3 Bu fara aşık oldum ve beni renkli makyaja alıştıran far kendisi =) Bununla yapılan bütün makyajlar harika oluyor :) Sana da çok yakışmış harika olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim renk gerçekten harika :)

      Sil
  2. Renk süper, bu aralar ben de bu rengin hastası oldum :) Makyaj güzel olmuş, beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Harija olmuus bence koyu makyaji daha sık uygulayabilirsin cunku goz yapin cok guzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım yorumun beni çok mutlu etti :)

      Sil
  4. koyu goz makyajini tercih et bundan sonra guzellik cunki MASALLAH cok guzel gozlerin var bu teknikle cekilmish far muthish yakishmish sana ,bence bir cok renk yakishir sana,farlarla daha cok oyna,ayrica farlar harika ve ben fara sicak bakmayana soguk bakiyorum arkadash:)cunki farlar gercekten goz makyajinin kralicesi:)canim harika bayildim ellerine saglik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım yorumun çok mutlu etti beni :) Farlar konusunda kesinlikle katılıyorum :)

      Sil
  5. mürdüm renk hastası olarak bayıldım makyajına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

      Sil