28 Ocak 2014 Salı

Son Günlerde Neler Aldım ?

Aslında yazımın başlığı son haftalarda neler aldım olsa daha doğru olacakmış çünkü bazı ürünleri iki üç hafta önce aldım. Bildiğiniz gibi bir çok yerde indirim vardı. Ufak tefek şeyler alarak da olsa indirimleri değerlendirmesek olmazdı :)


Hafta sonu Gratis mağazalarında Gratise özel ürünlerde %40 indirim vardı. Bu indirimden ablam kendisine The Balm Shady Lady Vol 2 paletini aldı. Yanlış hatırlamıyorsam indirimli fiyatı 38 TL ye denk geliyordu. Yakında bloğumda bu paletle yapılmış makyajlar görebilirsiniz. Yine Gratis indirimden Cettua Yağ emici mendiller ve Cettua siyah nokta temizleyici burun bandı aldım. Bunların fiyatlarını hatırlamıyorum maalesef.

Yves Rocher indirimden ise kayısı çekirdeği özlü peeling, ferahlatan ışıltı veren maske ve hacimlendirici şampuan aldım. Peeling ve maskenin indirimli fiyatı 9.90 TL. Şampuan da sanırım 12.90 TL idi.

Uzun süredir tahta tarak arayışındaydım. Sonunda The Body Shop'ta buldum. Body Shop'ta da indirim vardı ;fakat bu tarak da indirimli miydi hatırlayamıyorum. Fiyatı 12.90 TL.

H&M 'den tırnak süsleme aletleri seti aldım. Fiyatı 9.95 TL.


İkea'dan uzun süredir istediğim metal saksılardan aldım. Ben de çoğu kişi gibi fırçalarımı koymak için kullanıyorum :) 5 TL gibi bir fiyatı vardı.

Güzel kalın :)

8 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanılsın hepsi canım, çok beğendim:). Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsini nail art setini alacaktım bende ama kalmamıştı önce almadığıma pişman oldum =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben İstanbul Forum H&M den aldım ben alırken dört beş tane daha vardı, oraya bakabilirsin :)

      Sil
  3. What cute things. I love the makeup brushes support :)

    YanıtlaSil
  4. Bende tahta tarak arıorum bulamadım bi türlü ya ..Güle güle kullan canım...Bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Body Shop' ta bulabilirsin :) Takipteyim seni :)

      Sil