25 Ocak 2014 Cumartesi

Yves Rocher Ferahlatan Işıltı Veren Maske

Herkese merhabalar :)

Yakın zamanda Yves Rocher' da indirim vardı. Hem daha önce kullanıp memnun kaldığım ürünlerin yenisini almak hem de yeni ürünler denemek için bu indirimi değerlendirdim. İndirimden daha önce hiç denemediğim Cranberry 3 minute Cooling Effect Maskeyi aldım.


Maske ferahlatıp cilde ışıltı katmayı vaad ediyor. Haftada bir veya iki defa cildinize sürüp en fazla üç dakika bekletip yıkamanız yeterli. Ürün paraben içermiyor. İçeriğini merak edenler varsa görselini aşağıya ekledim.


Maske jel yapıda sanki üç dakika içinde ürünün bir miktarı cilt tarafından emiliyor. Ben ne maske yüzümdeyken ne de maskeyi yıkarken ferahlık hissetmedim. Cildime ışıltı katıyorsa bile bunu fark edemedim. Maskenin tek sevdiğim özelliği kokusu. Ama zaten yıkanınca gidecek olan bir koku için maske alınır mı derseniz tabi ki alınmaz. Bu yüzden bu ürünü bir daha almayı düşünmüyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam maskenin indirimli fiyatı 9.90 TL idi.


Bu ürünü daha önce kullanıp memnun kalan var mı ? Hafta sonunuz dilediğiniz gibi geçsin.

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com



7 yorum:

  1. Tatlım bende almayı dusunuyordum bu maskeyi ama hep senin yorumuna benzer yorumlar okuyunca vazgecmiştim. Firmaların bazı urunleri sahaneyken bazıları tam bir fiyasko olabiliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef canım kayısı çekirdeği özlü peelingi çok severken mesela bu ürünü sevemedim :(

      Sil
  2. Merhaba, Yves Rocher ın kil maskesini ve arındırıcı soyulan bir maskesi onları size tavsiye ederim. Bana da beklerim www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bloğunuza bakıyorum hemen :)

      Sil
  3. Didemcim bu tarz maskeleri kullanmayı pek yararlı bulmuyorum. cilt doktorum bana sadece sabun kullan birşey kullanma demişti.. doktor tavsiyesinde ürünler kullanmak çok önemli diye düşünüyorum bir de beslenme bol su vs.uzun süre cilt doktorumun tavsiyelerine uydum ve cidden çok değişim oldu. tabiki herkesin yüz yapısına göre değişkenlik gösteriyor bu tedaviler.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende senelerce cilt doktoruna gittim aslında problemli cildim yüzünden gitmek zorunda kaldım. Doktor tavsiyesi ile bir çok temizleyici, tonik, maske kullandım. Şükür şu an cildimde problem yok ama yeni ürünler denemeyi seviyorum :)

      Sil
  4. ben kullandım ve beğendim.kokusuda çok hoş.ve cildime rahatlık hissi verdi.

    YanıtlaSil