15 Mart 2014 Cumartesi

Avene Cleanance Solaire SPF 30 Güneş Koruyucu Krem

Herkese merhabalar.

Karma cildimin yıldızı güneş koruyucular ile bir türlü barışmadı. Kullandığım güneş koruyucular ya cildimde aşırı parlamaya sebep oldu ya da cildimde bir türlü emilmeyip beyaz beyaz bir görünüm oluşturdu. Avene Cleanance Solaire güneş koruyucu krem şu ana kadar kullandığım güneş koruyucular arasında tartışmasız cildime en uygun olan ve benim en sevdiğim :) 


Güneş ışınları ciltte kırışıklıklara ve lekelere sebep olur. Bu sebeple cildimize sadece yazın değil kışın da güneş koruyucu krem kullanmalıyız. Tamamen kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum güneş koruyucuların çoğu, yağlı ve karma ciltlerde aşırı parlamaya sebep oluyor. Cildimde sağlıklı bir ışıltı olmasını isterim tabi ki ;fakat yağlı yağlı görüntüyü sanıyorum kimse istemez.


Avene Cleanance Solaire güneş kremini bu kadar çok sevmemin sebebi; cildimde kullandığım diğer güneş koruyucular gibi parlamaya ve yağlı bir görünüme sebep olmaması. İnce yapısı ile cildimde kolayca emiliyor. Benim akneye meyilli cildimde hiç bir sivilcelenme yapmadı. Kremi sürüp üzerine makyaj yaptığımda da hiç bir problem yaratmadı. SPF 30 güneş korumasını kış ve bahar mevsimi için yeterli buluyorum.


Merak edenler fotoğrafa tıklayarak içeriğini inceleyebilir. Ürün paraben içermiyor. Suya karşı dayanıklı.

Sizin severek kullandığınız bir güneş koruyucu var mı ? Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

2 yorum:

  1. avene guzeldır gercekten guzen urunleırnı bende cok severım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum :) Özellikle cleanance serisi cildime çok uygun :)

      Sil