19 Mart 2014 Çarşamba

Cettua Yağ Emici Mendiller

Cilt tipiniz yağlı veya yağlıya dönük ise mutlaka gün içinde cildiniz hoş olmayan bir şekilde parlamaya başlıyordur. Çoğumuz, bu durumu gün içinde pudra sürerek engellemeye çalışıyoruz. Fakat cildimize kat kat pudra sürmek ne kadar doğru ? Zaten fazla yağlandığı için tıkanan gözenekleri bir de pudra sürerek daha da tıkıyoruz.


Yağ emici mendiller cildimizdeki fazla yağı emerek pudra kullanmaya gerek kalmadan cildimizdeki aşırı parlamayı önlüyor. Bildiğim kadarıyla bazı yağ emici mendillerde de pudra bulunuyor ;fakat yine de içinde bulunan miktar, eminim ki cildimize fırça veya sünger ile uyguladığımız pudra miktarının yanında çok çok azdır. Çantanızda bu incecik ambalajdaki yağ emici mendilleri taşımanız yeterli. Pudranızı ve pudra uyguladığınız fırçayı taşımanıza hiç gerek kalmıyor :)


Cettua yağ kontrol mendilleri keten ipliği içeren doğal kağıt hamurundan yapılmış. Bir kutuda 50 adet mendil bulunuyor. Mendiller incecik ve yumuşacık. Mendilleri cildinize sürtmeden sadece bastırarak kullanıyorsunuz. Bu şekilde makyajınız bozulmadan; cildinizdeki fazla yağ emilmiş oluyor.

Cettua yağ emici mendiller sadece Gratis'lerde satılıyor. 

Ben bu üründen çok memnun kaldım. Gün içinde parlama problemi yaşayanlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim :) Bu ürünü kullandınız mı ? Gün içinde cildinizdeki parlamayı önlemek için başka yöntemleriniz var mı ? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com



4 yorum:

  1. Evet bende uzun süredir severek kullanıyorum bu ürünü, diğer markaların ikame ürünleriyle aynı işlevi görüyor ve çok daha ucuz... Çok da pratik ve hafif bir ürün, çantaya atmalık... Ağırlaştırmadan makyajımızı parlamayı alıyor. Makyaj bazı kullanmak da parlamayı önlemese de geciktiriyor en azından... Benimde cildim karma ve t bölgem çabuk parlıyor. Ben yağsız nem veren bir krem kullanmaya başladım. Cilt bakım rutinimi biraz değiştirdim ve parlama durumum oldukça azaldı. Maalesef bunun dışında başka bir yöntem yok sanırım...

    sosyoperi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Peki bu kağıtlar yaglamayi geciktirdir mi yani kullanmaya başladıktan sonra yağlanmada bir değişiklik oldu mu yoksa sedece mevcut yağı mi emiyir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pudralı yağ emici mendiller yağlanmayı geciktirebilir; fakat bu sadece var olan yağı emiyor.

      Sil