25 Mart 2014 Salı

DDF Sulfur Therapeutic Mask - DDF Kükürtlü Kil Maskesi

Herkese merhabalar :) 

Ergenlik döneminde çoğumuz kükürtlü sabunlarla haşır neşir olmuşuzdur. Akne problemin mi var o halde kükürtlü sabunla sabah akşam yıka yüzünü gibi tavsiyeler almışızdır mutlaka etrafımızdan. Öyle söylenildiği gibi kükürt aknelerin kökünü kurutmasa da cilt için oldukça faydalı bir mineral.

 Kükürt egzama gibi bazı deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Zararlı bakterileri öldürücü etkisi vardır ve yaşlanma belirtilerini azaltır. DDF Akneli Ciltler İçin Kükürtlü Kil Maskesinde yağlı ciltlere çok iyi geldiği bilinen kil ve yüksek oranda kükürt bulunmakta.


Maske cildin yağ miktarını azaltmayı, akne oluşumunu engellemeyi, var olan akneleri tedavi etmeyi ve gözenekleri sıkılaştırmayı vaad ediyor. 

Ben DDF kükürtlü kil maskesini genellikle cildime buhar tuttuktan sonra ince bir tabaka halinde tüm yüzüme uyguluyorum, 15 dakika kadar bekletip yıkıyorum.

Vaad ettiği gibi cildimi çok iyi temizliyor. Uzun süredir geçmeyen sivilcelerimin ürünü kullanmaya başlatıktan sonra söndüğünü fark ettim ve cildimdeki yağlanma, ürünü kullanmaya başladıktan sonra oldukça azaldı. Cildimde herhangi bir tahrişe sebep olmadı ;fakat maskeyi yıkadıktan sonra cildimdeki fazla belli olmayan lekeler ve ufak sivilceler kızarıp daha belirgin hale geliyorlar. Bu kızarıklık sabah geçmiş oluyor.

Maskeyi uyguladıktan sonra belirgin gözeneklerde gözle görülür küçülme oluyor; fakat bu küçülme geçici, bir süre sonra gözenekler eski belirgin hallerine geri dönüyorlar. Cildimdeki var olan akneleri tedavi etme de ve yenilerinin çıkmasını önleme de maskeyi başarılı buldum ; fakat benim için yine de mucize bir ürün değil. Ben ürünü turuncukasa.com'un %50 indiriminden faydalanarak aldım. İndirim hala devam ediyor.

Bu ürünü kullandınız mı ? Sizin favori maskeniz hangisi ? Paylaşırsanız sevinirim :)

Bahar çekilişimi dün gece sonlandırdım. En yakın zamanda tüm yorumları kontrol edip kazananı açıklayacağım.

Güzel kalın :)

6 yorum:

  1. bende kukurtlu sabun kullanalardaaanım *-*

    canım fıyatı neıdı

    YanıtlaSil
  2. BEnde Dr. Eckstein dan biri var o da cok güzel! =) Senin aldigin ki daha denemedim belki benimki bitince seninkini de alirim =)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene canım memnun kalırsın :) Senin söylediğine de bakacağım

      Sil
  3. O kükürtlü sabunlar da nasil kuruturdu cildi:))) ama dediğin gibi kükürt minerali cild için çok iyi. Bu markayi çok duydum hatta doktorlar da tavsiye ederler ama hic denemedim. Turuncu kasada bu tarz ürünler olduğunu da hic bilmiyordum. Bi bakayim ben de cnm;)) opuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım seneler önce cilt doktorum bu maskeyi bana önermişti :)

      Sil