16 Mart 2014 Pazar

GFC Sorunu - Bloğumu Nasıl İzlemeye Alabilirsiniz ?

Merhabalar :)

Devam etmekte olan bir çekilişim var. Fark ettim ki çekilişime katılanlar yorumlarda bloğumu izlediklerini yazıyorlar ;fakat izleyici sayımda hiç bir değişiklik olmuyor. Maalesef GFC' de yine bir sorun var. Ben bloğumu izlemeye çalıştığımda bana aşağıdaki hatayı veriyor. 


www.blogger.com anasayfanızdaki okuma listesinin hemen altında ekle butonu var. Oraya tıkladığınızda karşınıza yeni bir kutucuk çıkacak. URL'den ekle kısmına http://bakimlikedi.blogspot.com.tr/ yazarak bloğumu takibe alabilirsiniz. 

Çekilişime katılmanız için tek şart GFC'de izleyicim olmanız. Eğer izleyicim değilseniz maalesef katılımınızı geçerli sayamayacağım.

Çekilişime katılmak için tık tık.

3 yorum:

  1. Sabah bu yöntemi denediğimde 300 den fazla blog takip edemezsiniz gibi bir hata almıştım ama şimdi oldu. Sanırım bir kaç defa denemek gerekiyor. Tekrar denememe sebep olduğunuz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Umarım bir an önce düzelir de böyle uğraşlara hiç gerek kalmaz :(

      Sil
  2. Hic merak etme. =) Benim 3 senedir blogum var ve 2 bucuk senedir herkes GFC kaldirayacak filan söyleniyor ve bugüne kadar hic bir sey olmadi. Gecen sene de Google öyle bir sey demis, ama hic bir yerde görmedim ve halla duruyor. Bir arada sorun cikar ama ertesi gün calisir =)

    öptüm ve takip ediyorum seni simdi =)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil