7 Mart 2014 Cuma

Irmak'ın Pamuk Prenses Doğum Günü

Geçtiğimiz cumartesi kuzenim Irmak 9 yaşına girdi. Doğum günü her çocuğun hayallerini süsleyecek cinstendi. Bu seferki doğum günü partisi teması, Irmak'ın kıyafetinden anlayacağınız gibi Pamuk Prenses ve Yedi Cücelerdi :)


Irmak'ın annesi Banu ablam, kızının doğum günü için yine çok emek harcamış. Göreceğiniz tüm süslemeler Banu ablamın el emeği. Partideki her şey temaya uygun şekilde hazırlanmış. Perdedeki süsleme, masaldaki elmadan esinlenilmiş. Irmak'ın doğum günü pastası yine Banu ablam tarafından yapıldı.


Banu ablamın şeker hamuru kurabiyeler konusunda usta olduğunu daha önce söylemiştim :) 


Banu ablam kendi elleriyle, misafirlere hediye edilmek üzere elma şekerleri yapmıştı.


Yine masaldan esinlenilmiş bir süsleme. Ayna ayna söyle bana var mı benden güzeli bu dünyada ? :)


Bu masa çocuklar için hazırlanmıştı. Peçete süslemeleri, bardaklar ve masa süslemeleri yine Pamuk prenses fotoğrafı ile süslenmiş.


Bu kalp sadece bir süs değil :) İçi şeker dolu. Çocuklar vurarak şekerleri düşürmeye çalışıyor.


Banu ablam çocuklar için bir çok etkinlik planlamıştı. Çocuklar önce pamuk prenses masalını piyes olarak sergilediler. Daha sonra Irmak için hazırladığım slaytı izledik. Pasta kesildi , hediyeler verildi ama doğum günü ve etkinlikler bitmedi tabi ki :) Çocuklar arasında dart atma yarışması düzenlendi, birinciye kitap hediye edildi. Doğum gününe katılan çocuklar bir çok hediye ile partiden ayrıldılar. Banu ablam hediye olarak da bir sürü şey hazırlamıştı. Elma şekeri ve elma şeklindeki şeker hamuru kurabiyelerin yanında çocuklara pamuk prensesli kalemler de hediye edildi. Herkes çok eğlendi ve çok memnun ayrıldı anlayacağınız :)


Irmak'ın pamuk prenses elbisesini de Banu ablam kendi elleriyle dikti.

Banu ablama hayret ediyorum açıkçası :) Tüm bu süslemeleri, ikramları hazırlamak hele evde 1,5 yaşında bir bebek varken hayret verici doğrusu. Doğum gününde fotoğraflarını çekmediğim daha onca süsleme vardı. Banu ablamın her şey için ellerine sağlık :)

Güzel kalın :)

2 yorum:

  1. Çok güzel olmuş ırmak nice mutlu senelere banu ablanında ellerine sağlık :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Sağlıkla mutlulukla nice yaşlar olsun Irmak'a ! Banu ablan gerçekten harkalar yaratmış.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil