11 Mart 2014 Salı

Maybelline Fit Me Concealer

Günaydın :)

Bu günün konuğu, maalesef hala ülkemizde satılmayan Maybelline Fit Me kapatıcı. Bendeki rengi light 10. Bu renk sarı alt tonlu. Bildiğim kadarıyla Maybelline Fit Me kapatıcının mevcut renklerinin çoğu sarı alt tonlu. Bildiğiniz gibi sarı alt tonlu kapatıcılar hem morlukları gizlemede hem de aydınlatmada daha başarılılar.



Yapısı ne fazla akıcı ne fazla yoğun. Benim karma cildimde bile göz altlarımın hafif kurumasına sebep oldu. Kuru ciltlerde daha fazla kurumaya ve pul pul görünüme yol açabilir. Orta kapatıcılıkta bir ürün. Ben sivilcelerimi kapatmak için de kullanıyorum. Kapatıcılık seviyesini görebilmeniz için aşağıdaki kolajı hazırladım.


Orta kapatıcılığını ve aydınlatmasını sevdim. Kalıcılığı da gayet iyi. Garnier BB göz roll on, bana bu sıralar yağlı geldiği ve çizgilere dolduğu için bu günlerde kapatıcı olarak tercihim Maybelline Fit Me.

Siz bu sıralar hangi kapatıcıyı kullanıyorsunuz ? Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com


6 yorum:

  1. Benim goz altlarim cok kuru ve bu urunun Turkiye'ye gelmesini cok istiyordum. Kurutnasi kotu oldu :/ Gule gule kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım, göz altların çok kuru ise senin için uygun değil bu kapatıcı :(

      Sil
  2. ben başka bir şey soracagım :) bu gözkapaklarımızda farın cizgi cizgi olmaması için ne önerebilirsin bu kapatıcalı uygusalak olur mu bi faydası :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far bazı kullanmanızı öneririm. Göz kapağıma kapatıcı uygulamak benim göz kapaklarımda yağlanmayı arttırıp daha çok çizgilenmeye sebep oluyor :(

      Sil
  3. Merhabalar concealer baya guzel gozukuyor tek dusunduren yani cildi kurutmasi.s sen memnun kaldin galiba ama yurtdisindan mi aldin, nereden temin edebiliriz? Bu arada blogunu cok begendik takipteyiz, bizede bekleriz:) instagramdanda takipteyiz sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babam Almanya'ya gidiyordu ben ondan istedim o şekilde aldım. Bildiğim kadarıyla instagram'da pek çok satan hesap var. Benim karma cildimde kurutması çok sıkıntı yaratmadı ama göz altlarınız kuruysa rahatsız edebilir :) Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) Sizin bloğunuza da hemen bakıyorum :)

      Sil