31 Mart 2014 Pazartesi

Sleek Storm Palet

Merhabalar :)

Aslında bugün moralim hiç iyi değil. Bu durum beni yazmaya itti. Bloğuma yazdıkça rahatlıyorum bir nebze de olsa moralim yükseliyor. Bugün Sleek Storm Paleti inceleyeceğim. Ülkemizde maalesef satışı yok. Ben instagramda @wishingbeautystore hesabından satın aldım.


Sleek İngiltere markası. Fiyatları aslında yurtdışında oldukça uygun ; fakat biz Türkiye'de çoğu kozmetik ürününde olduğu gibi, değerinden oldukça yüksek miktarlarla Sleek paletlerine ulaşabiliyoruz. Bu duruma rağmen Türk ve yabancı bloglarda farların renk vermesi o kadar çok övüldü ki bu palete sahip olma isteğime karşı duramadım.

Farların renk vermesi övüldüğü kadar varmış. Hatta ben bu kadarını beklemiyordum bile. Farların pigmentasyonu o kadar güzel ki 80 TL'lik The Balm paletleri bu paletin yanında halt yemiş; fakat paletin içindeki üç adet mat farın pigmentasyonu ışıltılı olanlara göre oldukça kötü.


Palette 9 adet ışıltılı 3 adet mat far bulunuyor. Sleek Storm paletteki farlar hem gündüz hem de gece makyajı için oldukça uygun. İçindeki farların hepsi benim severek kullandığım renkler. Swatchlarda alt sıradaki renkler altın, şampanya, bronz ve pembe bej tonlarında. Üst sırada ise daha koyu, gece makyajına daha uygun farlar bulunuyor. Farlar yumuşak yapıda. Aşırı bir dökülme sorunu var. Bu sebeple farların kolayca dibi görülecek gibi. Ben ten makyajımı göz makyajından sonra yaparak, dökülme probleminden dolayı oluşacak rahatsızlığı önlüyorum.


Ambalajı oldukça şık ve sağlam. Hem ambalajının sağlamlığı hem de farların gece ve gündüz makyajına uygun oluşu sebebiyle bu palet seyahatler için biçilmiş kaftan. Swatchlarda far bazı kullanmadım. Yarın blogda bu palet ile yapılmış bir makyaj yazısı yayınlamayı düşünüyorum.

Güzel kalın :)

9 yorum:

  1. Sleek far paletleri benim de takibimde. Bu paletin renkleri çok hoşmuş.
    Keyifle, güzel günlerde kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. cok guzel renkleri var güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben de çok beğendim renklerini, benim genelde sevdiğim kullandığım renkler :)

      Sil
  3. Renkleri tam benlikmis gule gule sur surustur cnm:)

    YanıtlaSil
  4. Renkleerr şahane şahane ! güzl günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Bende de bir sleek palette var ve cok memnumyum =)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
  6. Renkler çok güzelmiş canım.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil