30 Haziran 2014 Pazartesi

Essence Long Lasting Ruj - On The Catwalk

Uygun fiyatlı kozmetik ürünü önerilerimde bu rujlardan bahsetmiştim. Yumuşacık yapıları, nemlendirme özellikleri ve uygun fiyatları ile bu rujlar benim gönlümü fethettiler.

29 Haziran 2014 Pazar

Metalik Lacivert Makyaj

Yine ablama yaptığım bir makyajı paylaşıyorum. Bu makyajı gece makyajı olarak yaptım ve elbisesine uygun olması için lacivert ve kahverengi tonlarını kullandım

28 Haziran 2014 Cumartesi

Aldığıma Pişman Olduğum 5 Ürün

Herkese merhabalar :) 

Saygı ve sevgi dolu geçmesini dilediğim Ramazan ayının başındayız. Böylesine anlamlı ve birleştirici günleri fırsat bilerek kardeşlik duygularımızı pekiştireceğimize ve herkesin birbirine hoşgörülü davranacağına inancım tam.

Bloğumda daha çok beğendiğim ürünlere yer verdiğimi fark ettim. Memnun kalmadığım ürünleri yazmak pek içinden gelmiyor sanırım. Bu yazımda memnun kalmadığım, aldığıma pişman olduğum 5 üründen bahsedeceğim.

27 Haziran 2014 Cuma

Rival de Loop Regeneration Göz Kremi

Rossmann'dan aldığım diğer ürün Rival de Loop göz kremi. L'oreal göz kremim bitmişti, yeni bir göz kremi arayışındaydım. Rival de Loop göz kremlerinin methini daha önce duymuştum. Uygun fiyatlı olduğunu görünce de neden denemeyeyim dedim.

19 Haziran 2014 Perşembe

Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünü Önerileri

Herkese merhabalar :)

Bugün ekstra özenerek hazırladığım bir yazı ile karşınızdayım. Uygun fiyatlı ürünler arasında en severek kullandıklarım hakkında konuşacağız ve benim kullanmadığım ; fakat gayet güzel olduğunu duyduğum ürünlerden de önerilerim olacak.

Nur's Butik Öpücüklü Çanta Hediye Ediyor

Eskişehirli blogger arkadaşım Nur's Butik el emeği göz nuru bu öpücüklü çantayı hediye ediyor.


Katılmayan kalmasın :) Katılmak için tık tık...

17 Haziran 2014 Salı

The Balm Voyage Palet Çekilişi Sonucu

The Balm Voyage paletinin kazananı selver eken oldu. Kendisine mail attım. 4 gün içinde geri dönüş olmazsa yeni bir kazanan belirleyeceğim.

Metalik Yeşil ve Kahve Tonlarında Makyaj

Herkese merhabalar :)

Başkalarına makyaj yapmaktan ne kadar zevk aldığımı daha önce defalarca söylemişimdir. Nedense başkalarına yaptığım makyajları kendime yaptıklarımdan daha çok beğeniyorum. Ablama yeşil tonlarında bir gece makyajı yaptım. 

Aslında yakından fotoğrafında çıktığı kadar koyu bir göz makyajı olmadı. Bu sebeple gündüz de rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum. 

15 Haziran 2014 Pazar

Ne Giydim ? - Midi Etek

Midi etekleri bu sene çokça gördük. Ben her ne kadar giyenlere hayranlık duysam da, günlük hayatımda kabarık midi etek giymeye cesaret edemiyorum.

DIY - Kuş Kafesi Duvak Nasıl Yapılır ?

Herkese merhabalar :)

Aklımda gerçekleştirilmeyi bekleyen bir çok proje vardı ; fakat okul ve sınavlarım sebebiyle bir türlü gerçekleştirememiştim. Kuş kafesi duvak yapımı da bunlardan biriydi.

Aslında blogda gelin makyajı yazısı yayınlarken fotoğraflara daha gerçekçilik katmak amacıyla uygun fiyatlı duvak tarzı bir şey arıyordum. Daha sonra neden satın alıyorum ki kendim yapayım dedim.

11 Haziran 2014 Çarşamba

Dermokozmetik.com

Herkese merhabalar !

Bugün sizlere bir önerim olacak. Eğer sizler de benim gibi dermokozmetik alışverişinizi internetten yapmayı tercih ediyorsanız ; dermokozmetik.com'a bir şans verebilirsiniz. Kendi deneyimlerime dayanarak güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim.Üstelik kapıda peşin ve kredi kartı ile ödeme seçeneğiniz de var.

Güzel kalın :)

8 Haziran 2014 Pazar

Sebamed Clear Face Bakım Jeli

Uzun bir süre ardından herkese merhaba !

Finallerim nedeniyle bir süre bloğa zaman ayıramadım ;ama bu günden itibaren bu zamanı telafi etmek adına daha sıkı çalışacağım :)

Sebamed Clear Face Care Gel, akne sorunu olan yağlı ciltlere uygun bir nemlendirici. Jel yapılı. Çok hafif bir yapısı var. Yaz aylarında yağlanması artan ciltler için de çok uygun olduğunu düşünüyorum.

5 Haziran 2014 Perşembe

Habercilikte Sosyal Bir Devrim: Hurriyet Sosyal

Hoolaa Kermylerim !
Sizlere müthiş dijital yeniliğin haberini vermenin heyecanı içindeyim. Dünyada ilk defa uygulanan "habercilikte sosyal bir devrim yaratan " türden bir inovasyon hareketi ile Hurriyet.com.tr; yine bir ilke imza atıyor. Bir haber sitesinin sosyal tabanlı bir haber sitesine dönüşümünü okuyucularının aktif katılımı ve iletişim içinde olmalarını sağlayacak oluşumu hep birlikte etüt ediyor olacağız .
Alıştığımız haber siteciliğine çok farklı bir soluk getiren Hürriyet Sosyal ile ilgilendiğiniz kategorileri , sevdiğiniz yazarları takip ederken sosyal gücünüzü etkin bir şekilde kullanabileceğiniz ve aktif olarak dahil olabileceğimiz bir sosyal habercilik anlayışı bizi bekliyor . Bir haber sitesi hayal edin ki sosyal medya hesabınız gibi kullanıp atı olarak kendi gündeminizi yaratıp , fikirlerinizi iletebileceğiniz tartışıp eleştirebileceğiniz kişiye özel gazete imkanı sunacak size belki inanılmaz gelebilir kulağa. Ama tanıyınca dahil olacağınıza eminim.