26 Ekim 2013 Cumartesi

Rimmel London Apocalips

        Normalde kesinlikle gloss insanı değilim. Rimmel Apocalips rujlar, gloss gibi gözüktükleri için ilk başlarda bu seriye karşı hep önyargılı durdum ve Bu rujlardan bir adet edinmeyi reddettim. Fakat çoğu bloggerın bu üründen övgüyle bahsetmesi üzerine bayram indirimden kaptım bir tane :)



        Benim düştüğüm yanılgıya düşen bir çok insan var. Rimmel apocalips kesinlikle gloss değil, aslında tam anlamıyla bir sıvı ruj. Kesinlikle yapış yapış bir his vermiyor ve renk verme konusunda da oldukça başarılı. Ben 500 Luna rengini aldım. Bu renge alışmam zaman aldı aslında çünkü daha önce bu renkte bir rujum olmamıştı :) Çok açık turuncumsu bir renk diyebilirim Luna için.





        Rimmel Apocalips rujların bir kaç eksi yönü de var maalesef. Sürdükten sonra ilk anlarda dişlere bulaşıyor ve dudakta kusurlar varsa bu kusurları çok belli ediyor :( Peeling yapılmış ve iyi nemlendirilmiş dudaklara uygulanmalı. Dudağınızda daha iyi durması için sürmeden önce aynı renkte bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çevreleyebilirsiniz.


       Rimmel London Apocalips sıvı rujlar yalnızca Watsons mağazalarında satılıyor. Fiyatı: 12.90 . 
      
       Sizler bu rujları sevdiniz mi ? 
       Herkese keyifli hafta sonları dilerim :) Güzel kalın :)

2 yorum:

  1. Benim dudaklarda aynı böyle durdu canım turuncu gib ben sevmedim oyüzden auora mıydı ne ondan alıcam indirimde..güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
  2. Evet canım o renk güzel duruyor. Rujların yapısı güzel ama ben renge alışamadım bir türlü:/

    YanıtlaSil