13 Ekim 2013 Pazar

Watsons ve Gratis Bayram İndiriminden Aldıklarım

        Bir indirimi daha, fazla açılmadan ihtiyaç gidererek atlattım :) Bayram indiriminin gelmesini bekliyordum,alacaklarım uzun süre öncesinden belliydi aslında almam gerekenlerin bir listesi bile vardı :) Öncelikle Gratis'ten aldıklarıma bir bakalım ;




        Loreal Besleyici Altın Göz Kremi; Eskişehir'in kuru kış günlerinde bir göz kremine ihtiyacım olacak. Daha önce hiç göz kremi kullanmadım. Daha yaşım genç olduğu için sadece nemlendirme özellikli bir göz kremi tercih ettim. İndirimsiz fiyatı 22.75 TL fakat ben %50 indirimli aldım :)

       Loreal Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi; daha önce makyajımı temizlemek için makyaj temizleme mendilleri veya acıbadem sütü kullanıyordum fakat hiç biri tam olarak temizlemiyordu maalesef bir de gözlerimi acıtıyorlardı :( Daha iyi çıkarması açısından çift fazlı bir ürüne ihtiyacım vardı bu ürünü tercih ettim umarım memnun kalırım :) İndirimsiz fiyatı 16 TL ben %50 indirimli aldım :)


        Benri Aseton; pompalı şişesi çok hoşuma gitti :) İndirimsiz fiyatı 7 tl %40 indirimli aldım.

        Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu ; indirimsiz fiyatı 4 TL %40 indirimli aldım.


       Tatlı Wintage Defter ; Fiyatını tam hatırlayamıyorum maalesef başka bir Gratis'ten aldım fişini kaybetmişim, ama indirimli hali 5 TL gibi bir fiyata geliyordu diye hatırlıyorum.

       Amazing Shine Base Coat; sürekli ojeli dolaştığım için tırnaklarım çok yıpranıyordu böyle bir şeye ihtiyacım vardı. indirimsiz fiyatı 9 TL %40 indirimli aldım.

       Neutrogena Dudak Nemlendiricisi; Eskişehir'in kuru kış günlerinde ihtiyacım olan bir şey daha :) Bunda bayram indirimi yoktu ama sanırım katalog indirimi vardı. 6.75 TL'ye aldım.

      Gratisten aldıklarım bu kadar :)
      
      Bunlar da Watsons'tan aldıklarım ;




      Rimmel London Apocalips, Luna ; rengini çok sevdim uzun süredir çok merak ettiğim denemek istediğim bir üründü.İndirimsiz fiyatı 13 TL %50 indirimli aldım.

     Loreal Far; 009 Permanent Kaki rengini aldım çok güzel bir yeşil. İndirimsiz fiyatı 30 TL %50 indirimli aldım :)

     Sizler Bayram indiriminden neler aldınız ?
     Güzel kalın :)

4 yorum:

  1. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım gayet hesaplı bir alışveriş olmuş anlaşılan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım aynen öyle olduu :)

      Sil
  2. Güle güle kullanmalar şahane ürünler :}

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim ederim canım :)

    YanıtlaSil