18 Kasım 2013 Pazartesi

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

       Merhabalar, sizlere severek kullandığım Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Mosque 'den bahsedeceğim ama öncelikle Khiel's markasından bahsetmek istiyorum. Khiel's 160 yıl önce özgün bir eczane olarak New York East Village'de kurulmuş.Anlayacağınız baya köklü ve güvenilir bir marka. Eczane olarak kurulmuş olması da benim Kiehl'se olan güvenimin artmasına sebep oluyor.




       Bu maske gözenekleri küçültmeyi, ciltteki yağı ve kiri temizlemeyi vaat ediyor ve bence kesinlikle vaatlerini gerçekleştiriyor. Maskeyi haftada bir, peelingden sonra nemli cildime uyguluyorum ve 15 dakika maskenin cildimde kurumasını bekledikten sonra ılık suyla, cildimi maskeden arındırıyorum. Maskeyi uyguladıktan sonra cildim derinlemesine temizlenmiş, yağdan kirden arınmış, tertemiz oluyor. Var olan sivilcelerimi kurutup küçültüyor. Kesinlikle karma ve yağlı ciltlere önerebileceğim bir maske.




       Maskeyi cildinizde 15 dakikadan fazla tutmamanızı öneririm. Benim yüzümde fazla kaldığında cildimde kızarıklıklar oluştu ;fakat sabah kalktığımda geçmişti.Maskeyi ilk uyguladığınızda kısa bir süre yanma hissi oluşacak korkmayın :) Bu maskenin işe yaradığının bir belirtisi. Bloglardan okuduğum kadarıyla çoğu kişide bu yanma hissi olmuş.

       Son olarak Kiehl's mağazalarına uğramanızı tavsiye ederim. Çok güzel ilgileniyorlar ve ücretsiz cilt analizi yaptırarak cilt tipinizi öğrenebilirsiniz. Cilt tipinize uygun cilt bakımınız nasıl olmalı hangi ürünleri kullanmalısınız bunların hepsini orada çalışanlara danışabilirsiniz :) Denemek istediğiniz ürünlerin samplelarını da mağazadan edinebilirsiniz :)

      Ürün 150 ml fiyatı 67 TL.
      
      Dilediğiniz gibi bir hafta geçirmeniz dileğiyle, güzel kalın :)

4 yorum:

  1. Benim cidim yağlı aşırı yağlı acaba gözeneklere etkisi olur mu ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskenin gözenekleri küçültme ve cilt pürüzlerini düzeltme etkisi var zaten maske yağlı ve yağlıya karma ciltlere daha çok hitap ediyor :)

      Sil
  2. Aradığım maskelerden biri,en kısa zamanda bakacağım buna. :)

    YanıtlaSil