24 Kasım 2013 Pazar

L'oreal Nutri-Gold Göz Kremi

        Herkese günaydın :)
       Anti aging etkisi olmayan ; fakat güzel nemlendiren bir göz kremi arayışındaydım. İki ay kadar önce Gratis indirimden oldukça uygun bir fiyata L'oreal Nutri-Gold göz kremini aldım. Aldığım günden beri sabahları ve akşamları kullanıyorum. 



       Oldukça yoğun yapılı bir krem. Bu durum sabah kullanımda biraz sorun yaratabiliyor. Yapısı daha çok gece kullanıma uygun. Nemlendirmesi gayet güzel. Yoğun yapısına rağmen göz çevremde yağ bezesi oluşmasına sebep olmadı. 
       Fakat kremi ilk kez kullandığımda gözlerim feci halde yandı hatta yaşlar aktı. Daha sonra bunun yüzüme sürdüğüm nemlendiriciyi ellerimden temizlemeden gözlerime bu kremi sürmemden kaynaklanabileceğini düşündüm. Bir daha gözlerim öyle feci yanmasa da kullandıktan sonra ara ara gözlerimin yaşardığı oluyor.


       Genel olarak bu ürünü sevdim ah bir de şu ara ara gözlerimi yaşartması olmasa. Bir de ürün keşke kavanozda değil de tüpte olsaymış uygulama çok daha kolay olurdu. İleri yaşlar için önermem. Zaten ürünün kırışıklıkları azaltma gibi bir vaadi yok.
       Bu ürünü kullandınız mı ? Sizlerde de göz yaşarma problemi oldu mu ?
       Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle :) Güzel kalın :)

5 yorum:

  1. ben olay kullanıyorum hiç yanma yapmadı gözümde ancak avene e geçiş yapmayı düşünüyorum=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene i genel olarak çok beğeniyorum :) Bu kremi bitirdikten sonra bende düşünebilirim :)

      Sil
  2. Selam Didem blogunu yeni keşfettim çok hoş :)
    gözlerim için bir ürün kullanmıyorm 30yaştan önce kullanmam gerekirmi bilemedim. sence işe yarıyor mu?
    ben de beklerim görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz çevremizin neme yüzümüzden daha çok ihtiyacı var bence nemlendirici özellikli bir krem kullanmalıyız :) bloğuna bakıyorum hemen :)

      Sil
  3. lorealin nemlend.yüz kremleri de benim cildimi acayip yakardi.sanirim lorealda ya parfum,ya da alkol mu neyse artik fazla.artik kullanmiyorum yuz urunlerini.ama göz urunleri rimel,far ve s.begenirim.

    YanıtlaSil