28 Kasım 2013 Perşembe

Tırnak Bakım Ürünlerim

      Herkese merhabalar :) Bugün sizlere tırnak bakımında kullandığım ürünlerden bahsedeceğim.



1.Kalyon Nail Protective and Hardener; tırnak koruyucu ve sertleştirici bir ürün. Haftada bir tırnak etlerime değmemesine dikkat ederek uyguluyorum (Tırnak etlerinize değmemesi önemli, tırnak etlerini de sertleştirebilir). Kuruduktan sonra tırnak cilası gibi oluyor. Tırnaklarımı sertleştirme ve kırılmasını önlemede oldukça başarılı. 

2.NK Longer Nails Nail Grow; tırnaklarımın sık kırıldığı bir dönemde, kırılan tırnaklarımın hızlı uzamasını sağlamak için Gratis'ten aldığım bir ürün. Öyle çok çok hızlı bir uzama gözlemlemesem de memnun kaldım. Uzamayı bir miktar etkilediğini düşünüyorum. Çok uygun fiyatlı bir ürün. Kalyon Nail Protective and Hardener sürmediğim zaman haftada bir uyguluyorum. 

3.Amazing Shine Base Coat; yazın sık oje kullanımından dolayı tırnaklarım kağıt gibi oldular.Ojeden önce süreceğim ve ojenin tırnaklarıma vereceği zararı önleyecek bir ürüne ihtiyacım vardı. Gratis'ten %50 indirimdeyken çok uygun fiyata almıştım. Aklımda acaba ojenin sürümünü zorlaştırır mı, ojenin kötü görünmesine sebep olur mu gibi sorular vardı. Bu endişelerin hepsi yersiz çıktı :) Mutlaka ojeden önce böyle bir ürün kullanılmalı. Bu tarz ürünler tırnaklarınızın sararmasını da önlüyor.

4.Kalyon Tırnak Eti Temizleyici; haftada bir tırnak etlerime uyguluyorum, tırnak etlerimi biraz ovuşturup 2-3 dakika bekledikten sonra etleri kolayca geri doğru ittiriyorum. Çok memnun kaldığım bir ürün evde manikürü çok kolaylaştırıyor. Hem tırnak etlerinizi kesmenize gerek kalmıyor :)

5.Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı; adı üzerinde yağ olduğu için gün içerisinde kullanamıyorum. Her gece tırnaklarıma ve tırnak etlerime sürüp ovuşturup yatıyorum. Sabah yumuşacık tırnak etleri ve parlayan tırnaklarla uyanıyorum :) Kesinlikle tırnak bakım ürünlerim içerisinde en beğendiğim ürün. Tırnaklarımı güçlendirip, kırılmaları en aza indirdiğini de gözlemledim.

       Tırnaklarımı cam törpü ile törpülüyorum sizlerde zayıf tırnaklara sahipseniz metal törpülerden kesinlikle kaçının :)

       Nihayet haftanın son gününe geldik :) Şimdiden güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum. Güzel kalın :)

13 yorum:

  1. ne guzel.tirnak bakimina onem vermen.ben de severim ugrasmayi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tırnağımda çeşit çeşit ojeler ve şekiller denemeyi çok seviyorum :) Bu sebeple tırnak bakımına daha bir özeniyorum :)

      Sil
  2. kalyon yıllardr vaz gecılmeyen basırılı bır marka...tesekkurler onerıler ıcın..sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalyon gerçekten fiyatına göre çok kaliteli ve işe yarayan ürünleri olan bir marka severek kullanıyorum :)

      Sil
  3. Kalyon tırnak eti temizleyicisine bakıp bakıp geri dönüyorum hep :)) Bu kadar işe yarıyorsa kesin almam lazım! :) Yağ bende de var, gerçekten çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalırsın canım gerçekten etkili :)

      Sil
  4. Aynen tırnak eti bakım yağı süper bir icat :)

    YanıtlaSil
  5. kalyon almaliyim bir ara mutlaka.

    YanıtlaSil
  6. tatlım bu tam benim içn çok yaararlı bir post olmuş:))) tırnak eti problemimden hala kurtulamıyorum:P ben de geçenlerde gratisten bir tırnak yağı aldım onu kullanıyorum. Bide şu kalyon tırnak eti gidericiyi kesin alayım ben:P

    YanıtlaSil
  7. 1,4,5 şu aralar çok ihtiyacım olan şeyler. :)
    Alsam iyi olacak. :)

    bende beklerim bu arada canım :)

    tekaska.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Acaba kalyon bakım yağının ve tırnak eti temizleyicisinin fiyatı nedir

    YanıtlaSil