30 Ocak 2014 Perşembe

NOTD: Bahar Dalları

Herkese merhabalar :)

Ocak ayında uzun süre yalancı baharı yaşamış olsak da sonunda hava mevsim normallerine döndü. Havaların soğumasına üzülsem de, olması gereken zaten buydu diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.

 Son zamanlarda yaptığım manikürlerin fazla çocuksu olduğunu fark ettim. Biraz daha yaşıma uygun, kibar, cici bici bir manikür yapmaya karar verdim ve ortaya bu çıktı :)


Öncelikle kibar manikürüme yakışacak, pastel tonlarda bir oje almam gerekti. Pastel 103 numaralı ojeyi seçtim. Çok tatlı ışıltılı soft bir pembe. İşaret parmağıma ve baş parmağıma çiçek açmış ağaç dalları çizdim. Serçe parmağım ve orta parmağıma, hem çizdiğim çiçeklerin rengine hem de ojenin rengine uygun mor taşlar yapıştırdım. Taşları yapıştırmak için NK Express hızlı oje kurutucu cila kullandım.


İnanır mısınız bu manikürü salı günü yapmama rağmen hala sapasağlam duruyor. Ne ojelerde çıkma bozulma oldu ne de taşlar düştü. 

Manikürümü beğendiniz mi ? 

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com



9 yorum:

  1. Beğendim, eline sağlık bende çizmek istiyorum böyle çiçek ama beceremiyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim, aslında çok kolay. Toplu iğne ucu ve nail art ojelerinin fırçalarıyla yapabilirsin. Bir kaç kez denedikten sonra hiç zor değil :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş canım, görürgörmez aklıma begonviller geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  3. Çok şeker olmuş tatlım benim bayıldım !!

    YanıtlaSil
  4. Cok güzel olmus. Ojenizin rengide cok güzelmis.

    YanıtlaSil