28 Haziran 2014 Cumartesi

Aldığıma Pişman Olduğum 5 Ürün

Herkese merhabalar :) 

Saygı ve sevgi dolu geçmesini dilediğim Ramazan ayının başındayız. Böylesine anlamlı ve birleştirici günleri fırsat bilerek kardeşlik duygularımızı pekiştireceğimize ve herkesin birbirine hoşgörülü davranacağına inancım tam.

Bloğumda daha çok beğendiğim ürünlere yer verdiğimi fark ettim. Memnun kalmadığım ürünleri yazmak pek içinden gelmiyor sanırım. Bu yazımda memnun kalmadığım, aldığıma pişman olduğum 5 üründen bahsedeceğim.


Gliss Ultimate Repair Çift Fazlı Onarım Spreyi : buradaki yazımda memnun kalmamamın sebeplerinden bahsetmiştim. Burada da kısaca bahsedeyim. Kokusunu, verdiği hissi hiç beğenmedim. Sanki içinde buram buram alkol varmış gibi bir his veriyor.

Yves Rocher Ferahlatan Işıltı Veren Maske: Yine buradaki yazımda bu maskeyi sevmediğimden ve sebeplerinden bahsetmiştim. Açıkçası ben bu maskenin işlevini pek anlamadım. Benim yüzümü ferahlatmadı. Kokusu dışında sevdiğim bir özelliği yok.

Avon Super SHOCK Gel Göz Kalemi: Bu kalem sürdüğüm anda sabitleniyor. Ben dağıtabileceğim bir ürün istemiştim. Bu kalem dağıtıldığında çok kötü bir görüntü oluşturuyor. 

Missha Perfect Cover BB Krem: Bu BB kremin seveni çok. Ben de cildimde duruşuna, kalıcılığına ve kapatıcılığına bayıldım ; fakat benim cildimde aşırı sivilcelenme yaptı.

Maybelline Dream Satin Liquid Fondöten: Bu fondöteni hiç ama hiç beğenmedim. Cildimde kalın bir tabaka gibi durdu ve yapış yapış bir his bıraktı. 

Bu tarz yazıların devamının gelmesini ister misiniz ?

Güzel kalın :)

instagram: @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

19 yorum:

  1. Kesinlikle. Hep favori yazıları mı olacak? :) Bloglar özellikle basın ürünleri yüzünden övgülerle dolu ama bence paramızın boşa gitmemesi için beğenilmeyen ürünler de paylaşılmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimsenin parasının boşuna gitmesini asla istemem. Ben kendimde bir ürün almadan önce internette bir ton araştırma yapıp öyle alıyorum :) Beğenildiğine göre bu tarz yazılara daha çok yer vereceğim

      Sil
  2. Genelde hep sevilen, beğenilen ürünler paylaşılır. Bu tarz bir sevmediklerim gayet iyi olmuş bence. Şahsen ben devamını isterim. :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Bence gelmeli :)
    Missha'yı hep isteyip son anda almaktan vazgeçenlerdenim, benim cildimde sivilcelenmeye çok müsait. Avon'un bu seri göz kalemleri sabit kalması ile meşhur zaten bende üst kirpik diplerime çekmek için akmayan bir kalem arıyorum bu olabilir belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım kalıcılık konusunda çok iyi bir kalem benim beklentim farklıydı sadece :)

      Sil
  4. kesinlikle gelmeli... sırf Türkiye distribütörü bir daha hediye yollamaz diye, beğenmediği halde ürünün övüldüğü postlardan bıktık usandık! Sonuçta deneyim bunlar ve olumlular kadar elbette olumsuz deneyimlerini de okumak isteriz, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Sevdiğinize göre devamı gelecek :)

      Sil
  5. şahane bir yazı olmuş ben de yapmalıyım kesinlikle böyle bir şey :) Glissten ben de hiç memnun kalmamıştım, misshayı merak ediyordum ama sivilcelenmeye müsaitim hiç bulaşmasam daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ciltte aynı tepkiyi vermez belki ama sivilcelenmeye meyilli isen bence de alma derim. Kesinlikle yapmalısın bu tarz yayınlar sayesinde paramızı boş yere harcamamış oluruz :)

      Sil
  6. Mutlaka devam etmelisin. Missha nın bende koyu rengi var onu bir deneyeyim bende de sivilce yaparsa almam çünkü uzun zamandır almayı düşünüyordum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyip almak en iyisi :) Beğeneni çok aslında ben de duruşunu filan çok beğendim ama maalesef dediğim gibi çok sivilce yaptığı için kullanamadım :(

      Sil
  7. Cok güzel fiki olmus canim, bende bir ara yapmak isterim :) Sahsen sevmedigimiz ürünler hic bir postda yer alamiyorlar dogrudürüst. Missha BB kremi benim cildimdede gri durmustu, bir acik rengi gri gibi bir koyu rengide cok koyu gelmisti hatirladigim kadariyla, bende sevmemistim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki 23 numarası tenime güzel oturdu aslında 21 çok gri duruyormuş bildiğim kadarıyla :) Yaparsan bizler için de çok faydalı olur canım :)

      Sil
  8. Gliss'in bu ürününü merak edip almaktan vazgeçiyordum her seferinde, bu yazı harika oldu :) Avon'un göz kalemini de kalıcılık konusunda çok seviyorum ben. Tercihler değiştiği için etkiler de değişiyor tabi ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon göz kalemi çok güzel sabitleniyor :) Ama ben o şekilde kullanmayı sevmiyorum kalemlerin buğulu etkiyi seviyorum sanırım :)

      Sil
  9. gliisin bu urununden bın pısman oldum bnde hıc sevmedım . bu yazıyı yazman ıyı olmus canım benım

    YanıtlaSil
  10. Bende maybelline fondöten i yazmıştım blogumda, bende kalıp gibi durmadı, fakat sivilce yaptığını düşündüm ve bıraktım, ayrıca kalıcılığı çok azdı.

    YanıtlaSil
  11. Ben bu tarz yazılarınızı ilgiyle okuyorum :-)

    YanıtlaSil