17 Haziran 2014 Salı

Metalik Yeşil ve Kahve Tonlarında Makyaj

Herkese merhabalar :)

Başkalarına makyaj yapmaktan ne kadar zevk aldığımı daha önce defalarca söylemişimdir. Nedense başkalarına yaptığım makyajları kendime yaptıklarımdan daha çok beğeniyorum. Ablama yeşil tonlarında bir gece makyajı yaptım. 

Aslında yakından fotoğrafında çıktığı kadar koyu bir göz makyajı olmadı. Bu sebeple gündüz de rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum. 

Ten Makyajı

Baz olarak Benefit The Porefessional kullandık. Loreal True Match fondöteni beauty blender benzeri bir sünger ile cildine yaydım. Maybelline Fit Me kapatıcıyı yine sünger ile göz altlarına yaydım. Allık olarak Wet n Wild Heather Silk kullandım. Kontür yapmak için The Balm Bahama Mama Bronzer kullandım. Makyajı Essence All About Matt pudra ile sabitledim. Burun kemiğini ve elmacık kemiklerinin üst kısımları aydınlatmak için Benefit High Beam kullandım.


Göz Makyajı

Göz bazı olarak The Balm Put A Lid On It kullandım. Sleek Storm paletteki mat yumuşak kahve far ile göz çukuruna derinlik verdim. Aynı zamanda bu farı gözün dış kısmındaki yan v için de kullandım. Daha sonra Yine Sleek paletteki ışıltılı koyu kahverengi farı gözün dış kısmında ters v harfi oluşturacak şekilde uyguladım. Farları karıştırdım. Göz kapaklarına, fırçamı ıslatarak Loreal İnfallible tekli farlardan Permanent Kaki rengini uyguladım. Gözün iç kısımları Avon Big Color Kalem farların Teal Switch rengini uyguladım. Rimel olarak Loreal Volume Million Lashes Excess kullandım.

Dudak

Rimmel Moisture Renew Ruj - Coral Garden


Makyajın tümü bu şekilde :)

Nasıl buldunuz ? Güzel kalın :)

5 yorum:

  1. Gayet güzel bir renk ablana da yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş ve çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. yesil ve mavi renk fari cok begeniyorum. Cok yakismis sizede cokta guzel olmus
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil