19 Eylül 2014 Cuma

Rimmel London Stay Matte Fondöten

Yaz aylarında iyice yağlıya dönen karma cildimde parlama yapmayacak ve kalıcı olacak bir fondöten arayışındayken Rimmel London Stay Matte fondötene bir şans verdim. 


15 TL gibi bir fiyata aldım yanlış hatırlamıyorsam. Yani fiyatıyla da şans verilmeyecek gibi değil. Köpük yapıda bir fondöten. Küçücük bir miktarı tüm yüzünüze yetiyor. Kapatıcılığı bence oldukça iyi. Ben Real Techniques Buffing Brush veya elimle uyguluyorum. Köpük yapıda bir ürün olduğu için sünger ile uygulamak oldukça zor bu sebeple sünger ile uygulamanızı tavsiye etmiyorum. 


Ürünün pudralı bir bitişi var. Güzel bir pürüzsüzlük ve matlık sağlıyor. Oldukça kalıcı bir fondöten. Matlık hissi şu ana kadar kullandığım bütün fondötenlerden daha uzun sürdü. Bir süre sonra tabi ki özellikle T bölgemde parlama oldu ; fakat pudra ile bu parlamanın üstesinden geldim. 

Fondötenin sevmediğim yönleri de var maalesef. Oldukça kalın yapılı bir ürün olduğu için gün içerisinde çizgilerime dolma yapıyor. Kokusundan da hiç hoşlanmadım. Ama yine de fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün. Vaad ettiği matlığı sağlıyor.

Karma ve yağlı ciltler için önerebileceğim bir ürün.

Siz şu sıralar hangi fondöteni kullanıyorsunuz ?

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

9 yorum:

  1. Yağlı ciltler için en büyük problem parlama sizde güzel açıklamışşınız teşekkürler ):

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımın açıklayıcı olmasına sevindim :) Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Katılıyorum, yağlı ciltler için ürün bulmak ne kadar zor!
    Ben de elimdekiler bitince Make Up Forever ya da Laura Mercier'i denemek istiyorum.
    Mat kalıyor demişsin, öyleyse Rimmel'i de deneyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şans ver derim uygun bir alternatif olur :)

      Sil
  3. Yağlı cilde sahip biri olarak kesinlikle favori fondötenim olur kendileri :) Çok seviyorum siz de çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Aynı serinin makyaj bazı var bende ama hiç sevemedim.O yüzden şans vermemiştim fondötenine de.Ama bakalım belki denerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de bu serinin makyaj bazı hakkında iyi şeyler duymuştum ve denemeyi düşünüyordum sevmediğini öğrenmem iyi oldu :)

      Sil
  5. ben de bu fondoteni seveceğimi düşünerek aldım fakat nedense 2 3 saat içinde cildimden uçup kayboldu :o kapatıcılığını sevmiştim ama cildimle hiç anlaşamadı :/

    YanıtlaSil