16 Eylül 2014 Salı

Wet n Wild MegaLast Rujlarım - Stoplight Red, Mauve Outta Here, Rose-bud

Wet n Wild far paletlerine olan hayranlığım daha Wet n Wild Türkiye'ye gelmeden önceye dayanıyordu. Gratis sayesinde artık rahatlıkla Wet n Wild ürünlerine ulaşabiliyoruz. Bu sayede bir çok ürününü deneme şansım oldu. Megalast serisi rujları çok merak etmeme rağmen bir çok blogda yapılarının çok kuru olduğunu okuduğum için uzun süre bu rujlardan bir tane almaya direndim.


Tatile gitmeden önce dayanamayıp Mauve Outta Here isimli renge bir şans verdim. İyi ki de şans vermişim. Tatil boyunca her gün sürdüğüm tek ruj oldu. 

Yapıları herkesin söylediği gibi biraz kuru. Bu nedenle ilk başta uygulamada zorluk yaşayabilirsiniz. Renk verişleri ise mükemmel. Dudağınızı tek katta örtüyor. Çok yoğun renk veriyor. Megalast rujlar mat bitişe sahip. Sanıyorum flaş yüzünden Stoplight Red isimli renk parlak çıkmış ; ama normalde tamamen matlar.

Peki ben bu rujları neden bu kadar çok sevdim ? 

Çünkü bu seri inanılmaz kalıcı. Yemek yiyorum, su içiyorum her şeye rağmen dudaklarımda 4 - 5 saat neredeyse olduğu gibi kalıyor. Ben dudakların ortası silinmiş sadece kenarlarda kalmış ruj görüntüsünden nefret ediyorum. Bu rujlarda böyle bir durum asla yaşanmıyor. 


Kalıcı ve mat ruj arayışında iseniz mutlaka bu seriye bir şans verin derim.

Sizin Wet n Wild Megalast rujlar hakkındaki görüşleriniz neler ? Paylaşırsanız çok sevinirim.

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

8 yorum:

  1. Ben de yapılarının çok kuru olduğunu duyduğumdan alamamıştım birtürlü fakat yorumlarınızdan ve Rose-bud rengine hayran kalışımdan dolayı galiba daha fazla almamaya direnemeyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rose- bud rengi gerçekten çok güzel günlük olarak en sık kullandığım ruj :)

      Sil
  2. Dudaklarında çok güzel durmuş gerçekten bayıldım! Benim çatlak dudaklarımda böyle duracaklarını sanmıyorum kuru yapılı olduğu için :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ama ben senin dudaklarında da harika duracağına eminim :) Peeling ve iyi bir nemlendirme ile kuruluktan kurtulabilirsin :)

      Sil
  3. Yapilari kuru ama altina bi peeling biraz da lip balmla cozulmicek dert degil :) mauve outta here'a bayildim kesinlikle denicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) Kalıcılıkları hatırına kuru yapılarını görmezden gelebilirim :)

      Sil
  4. Rose-bud rengi en güzelli =)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil