7 Eylül 2014 Pazar

Yves Rocher Doğum Günü Alışverişim

Herkese yeniden merhabalar.

Yves Rocher kart sahiplerine özel doğum gününüzün olduğu ayda yapacağınız alışverişte iki al bir öde kampanyası oluyor. Alışverişinizin yanında bir de duş jeli hediye ediliyor. Daha ne olsun değil mi ? :)


Eylül ayı benim doğum günümün bulunduğu ay olduğu için soluğu Yves Rocher mağazasında aldım. Aslına bakarsanız ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Çünkü her şeyden öyle bir stok yapmışım ki ihtiyacım olan bir ürün yok şu sıralar. Elimde farklı markalardan iki adet kil maskesi olmasına rağmen daha önce kullanıp beğendiğim Pure System Gözenek Temizleyici maskeyi satın aldım. Yine Pure System serisine ait toniği de zaten denemek istiyordum, alışverişime ekledim. Maskenin de toniğinde fiyatı 24.90 TL idi. Bir tanesi bedavaya gelmiş oldu. Alışverişimin yanında Dünya Bahçeleri serisine ait Florida Portakalı duş jeli hediye edildi.

Bu üç ürüne toplamda 24.90 TL ödedim. Açıkçası uzun bir süre kendimi tutup ihtiyaç dışında kozmetik veya bakım ürünü alışverişi yapmamayı planlıyorum. Özellikle yurt dışı seyahatim sırasında alışverişin dozunu biraz kaçırmış olabilirim çünkü :)

Bloğa uzun süre istediğim sıklıkta yazamadım. Bugünden itibaren bomba gibi bir geri dönüş planlıyorum :)

Bu ürünlerden herhangi birini kullandınız mı ? Görüşleriniz neler benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

11 yorum:

  1. ben duş jelini kullanmıştım ve bayağı sevmiştim kullanırken konusu çok hoştu , diğer ürünleri kullanmadım özellikle maskeyi bayağı merak ediyorum .

    bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Duş jelini henüz denemedim ama kapağını açıp kokladığımda aldığım koku muhteşem :) Maskeye bir şans vermelisin özellikle indirimlerde daha uygun fiyatlara yakalamak mümkün.

      Sil
    2. takipe alayım o zaman :) bu arada konusu nedir ya kokusu olacaktı tabii kii :)))))

      Sil
  2. Yves Rocher'in doğum günü kampanyasına bayılıyorum. :) Güle güle kulan hepsinii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayılıyorum :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. merhaba tatlım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara bütün güzel dileklerinin kabul olması dileğiyle :)
    aldıklarını da güle güle kullan çok güzelmiş bu yves rocher hediyesi ve kartı herkese veriyorlar mı yani isteyince veriyorlar mı yoksa belirli mi bir limitte alışveriş yapmak mı gerekir? :) çok öptüm tam doğum günü hediyesi olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Güzel yorumun çok mutlu etti beni :) Yves Rocher'den yapacağın her hangi bir alışverişinin yanında ücretsiz olarak kart alabiliyorsun. Alışverişinin tutarının bir önemi yok :)

      Sil
  4. Merhabalar,

    Urunlerinizi iyi gunlerde kullanin ve dogum gununuz de kutlu olsun simdiden :)

    Benim dogum gunum de cok yaklasti ve bu defa ben de yves rocher'den alisveris yapmak istiyorum. Ama kartim yok :/ Dogum gunu indirimi ve hediyesi icin daha onceden alisveris yapip kartini almis olmamiz mi gerekiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir alışveriş yapıp kartını aldıktan sonra bu kampanyadan yararlanabilirsin diye düşünüyorum tam emin değilim Yves Rocher'a uğrayıp oradaki çalışanlara sorarsan yardımcı olacaklardır :)

      Sil
  5. Siyah noktalar için gerçekten güzel mi bu maske kullanmaya vaktiniz oldu mu acaba. Yorumunuzu merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce zaten severek kullanıp bir tüp bitirmiştim. Siyah noktaların kökünü kurutmasa da güzel bir ürün.

      Sil