29 Aralık 2013 Pazar

L'oreal İnfallible Farlar

Herkese merhabalar :)

Watsons ve Gratis indirimlerinin bitmesine son iki gün kala; sizlere renklerini, yapılarını, kalıcılıklarını çok sevdiğim ve bence indirimdeyken kesinlikle kaçırılmaması gereken L'oreal İnfallible farlardan bahsedeceğim.



Farlar aşırı preslenmiş toz yapıda ama dokusu krem far gibi. Çok yumuşak yapıdalar. Renk vermeleri bence çok çok iyi ve benim yağlı göz kapaklarımda gün boyu çizgilenme yapmadan kalıyorlar.Simli yapıdalar ama simleri kesinlikle adi durmuyor. Bazı farların içindeki simleri tek tek seçebiliyorsunuz ve ben bu görüntüden nefret ediyorum. Bu farların simli yapıları kesinlikle öyle değil. Farların bendeki renkleri Sahara Treasure ve Permanent Kaki.


Bu serinin her rengini istiyorum ;fakat son zamanlarda kozmetik adına fazla harcama yaptığım için ve indirimler beni fazla tatmin etmediği için bu indirimde bu farları es geçtim ve sadece gerçekten ihtiyacım olan tek tük ürünle yılbaşı indirimini atlattım :)

Final döneminde olduğum için bloğuma fazla zaman ayıramadığımın farkındayım ; fakat final dönemini atlatıp yarı yıl tatiline girdiğimde her gün bir yazı yayınlayacağım. 

Sizler bu farlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Dilediğiniz gibi bir hafta geçirmeniz dileğiyle, güzel kalın :)




11 yorum:

  1. Ben bayılıyorum bu fara. Bende 002 rengi var ve 2013 favorilerim arasında. Her acıdan cok cok harikalar bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 002 rengi de almak istediğim renklerden biri :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım renklerine bayıldım , ne kadara geliyordu bunların tanesi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu indirimden almadım canım daha önce %50 indirimlerin birinden almıştım ama yanlış hatırlamıyorsam indirimsiz fiyatı 30 TL

      Sil
    2. 15 tl oluyr öyleyse , teklisi için fiyat fazla sanki ama çok güzel genede değer :)

      Sil
    3. Maalesef fazla :( ama gerçekten çok güzeller :)

      Sil
  3. Canım bugün bende Rossmannda denedim ama çok simli geldi ve dökülüyordu almadım acaba testerlarda mı sorun vardı çok ellendiği için ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ihtimalle çok fazla kurcalandığı içindir canım çok aşırı preslenmiş toz yapıda ben uzun süredir kullanıyorum hala elime sürdüğümde öylece kalıyor dökülme yapmıyor ama preslenmiş yapısı bozulursa dökülme yapabilir

      Sil
  4. ben de indirimde çok koyu mor endless purple rengini aradım ama yoktu, yapılarını normalde çok seviyorum bu farların :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle indirim zamanlarında stok sorunu yaşanıyor maalesef indirimin ilk günü sabahtan gitmek gerek herhalde istediklerimizi bulabilmek için :)

      Sil
  5. olamaz ben kaçırdım bile indirimi! yoğunluğumdan bloga gelemedim yayınını da görememişim cnm tühhh:)))
    çok güzelmiş renkler tam benim sevdiğim ışıltılı tonlar, güle güle kullan tatlım!
    iyi yıllar!

    YanıtlaSil