15 Aralık 2013 Pazar

NOTD: Kar Tanesi Desenli Manikür

       Herkese merhabalar :) Birkaç gündür Eskişehir karlıydı, çoğu ilimiz gibi. Ben de kardan ilham aldım ve tırnaklarımı kar taneleriyle süsledim. Yeni aldığım Sally Hansen Complete Salon Manicure -Ballet Rouges şeker pembe rengindeki ojeyi, Watsons mağazalarında bulabileceğiniz Color Club ojelerin Solid Silver rengiyle kombinledim.



      Sally Hansen ojenin rengine bayıldım, soğuk kış günlerinde bana yazı hatırlatan bir pembe.Fırçası kare ve sık kıllı; bu ojenin rengini yoğun olarak vermesini sağlıyor, tek kat sürmeniz yetiyor. Ben ilk kullanımda ojenin fırçasını pek sevemedim. Bana çok kalın geldi, ojeyi sürmemi zorlaştırdı. 


      Kar tanelerini çizmek için Flormar'ın Nail Art serisindeki beyaz renkli ojenin fırçasını asetonla temizleyip, simli gri renkli ojenin içine batırıp kullandım. Color Club ojelerin de fırçaları nail art için yapılmış ince fırçalar ; fakat bence yine de kar tanesi gibi detaylı çizimler yapmak için oldukça kalın.


      Essence'in tırnak için olan her ürününe bayılıyorum. Bu ince uzun simlere ne dendiğini tam olarak bilmiyorum. Ürünün üzerinde 3D flitters yazıyor. Bu ürün küçük kavanozunda gerçekten çok tatlı duruyor. Tırnaklarıma cila sürdükten sonra cila kurumadan simleri kaşıkla tırnağımın üzerine döktüm. Tüm tırnağım simlerle kaplanana kadar bu işlemi bir kaç kez tekrarladım. Sonrasında fotoğrafta gördüğünüz görüntüyü elde ettim ; fakat simler tırnağımda fazla kalmadılar. Sürdüğüm cila bir türlü kurumadı ve yarım saat sonra simlerle birlikte kalıp olarak sıyrıldı :(


       Umarım tırnaklarımdaki kar tanesi deseni hoşunuza gider. Güzel kalın :)

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş tırnakta kar tanelerini çok seviyorum ^,^

    YanıtlaSil
  2. çok beğendimmm ellerine sağlıkk :)

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel olmuslar ellerine saglik :) bendede suan kirmizilisi var :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel duruyor yeni yıl için güzel bir alternatif :)

    YanıtlaSil