10 Aralık 2013 Salı

Vichy Normaderm Yüz Temizleme Jeli

       Herkese merhabalar :)

       Uzun süredir Vichy Normaderm yüz yıkama jeli, cilt bakım rutinimin bir parçası. Sabah ve akşam karma ve yağlı ciltlere uygun bu temizleyici ile yüzümü yıkıyorum. Ürün sebumu ve yabancı maddeleri cildi kurutmadan temizlemeyi vaat ediyor.



      Ürünün açıklamasında, içerisinde peeling bileşenleri var yazıyor ;fakat ürünün içinde peeling topçuklarından yok bu yazıyı büyük ihtimalle salsilik asit içermesi sebebiyle yazmışlar.

      Ürünün temizlemesini ve sebumdan arındırmasını karma ciltler için yeterli buldum ;fakat yağlı ciltlere yetersiz gelecektir. Cildimin özellikle kuruduğu bu karlı soğuk kış günlerinde bile cildimi kurutmadı. Cildinizde akne problemi var ise yine bu temizleyici size bir kaç tık yetersiz gelebilir; ama fazla sebumu ciltten arındırması sebebiyle yeni çıkacak olan sivilcelerin çıkmasını engelleyecektir.Genel olarak memnun kaldığım bir temizleyici, karma cildimde severek kullanıyorum :) 

     Son olarak ürün paraben içermiyor, hipo-alerjenik, hassas ciltler için uygun.

     Bu ürünü kullandınız mı ? Ürün hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim :) Güzel kalın :)
      

3 yorum:

  1. ben de kullanıp yağlı cildimde sevmemiştim fakat karma ciltli kardeşim bayılmıştı :)

    YanıtlaSil
  2. sivilceleri engellemesi iyimiş denemek lazım bu ürünü bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/11/avon-8-in-1-palette-smokey-eyes.html

    YanıtlaSil