1 Nisan 2014 Salı

Sleek Storm Palet ile Gül Kurusu Tonlarında Göz Makyajı

Herkese merhabalar :) 

Dün söz verdiğim gibi Sleek Storm paleti kullanarak yaptığım göz makyajını bugün sizlerle paylaşıyorum. Aslında bu paletten birbirinden farklı oldukça fazla makyaj çıkar. Ben ilk olarak hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanılabilecek bir makyaj yapmayı tercih ettim.

Hello everyone :)

I am posting my eye makeup which I made by using sleek storm palette like i promised before. Actually you can make really different types of makeups by using this pallette. I prefer posting a makeup that can be used at day and night.



İlk olarak The Balm Put A Lid On It göz bazını göz kapaklarıma ve alt kirpik diplerime sürdüm. ( Far bazı kullanmak farların renk verişini ve kalıcılığını arttırır.)

First I applied The Balm Put A Lid On It on my lids and under my lower lashes. (Using eye base increases the permanence of the color)

Daha sonra 1 Numaralı rengi tüm göz kapağıma sürdüm. 2 Numaralı rengi göz kapağımın orta kısımlarından başlayarak dış kısımlarına doğru uyguladım. 3 Numaralı farı gözlerimin dış kısımlarına yan yatmış v harfi oluşturacak şekilde uyguladım. 4 numaralı farı göz kapaklarımın en dış kısımlarına yine v şeklinde uyguladım. Farları karıştırma fırçası ile karıştırdım. Karıştırma fırçasına 5 numaralı farı alarak, göz kapağımda far renginden ten rengime geçiş kısımlarını yumuşattım. Wet n Wild Walking on Eggshells paletindeki Browbone rengi ile kaş kemiğimi ve göz pınarımı aydınlattım. Son olarak kirpiklerimi kıvırdım ve Maybelline Rocket Volum Express maskarayı uyguladım.

Then I applied number one color to all over my lid. I applied number two color to my lid starting on middle of it to outside of it. I apllied number three color to outside of my lids . I applied it like its a slanted "v". I used the number four color like the third. I mixed eyeshadows with a mixing brush. I took number 5 color and softened the parts where the eye shadow ends. I brightened my eyebrow bone with Wet n Wild Walking on Eggshells - Browbone. Last I curled up my eyelashes and applied Maybelline Rocket Volum Express mascara.


Bloğumda ilerleyen zamanlarda bu palet ile yapılmış daha farklı makyaj örnekleri görebilirsiniz. Göz makyajımı nasıl buldunuz ?

You can see different types of makeups with this palette in near future on my blog. What do you think about my eye makeup?

Güzel kalın :)

Stay beautiful :)

6 yorum:

  1. Cok hos olmus bu tonlari cok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum canım :) Ben de çok seviyorum bu tonları :)

      Sil
  2. Çook hoş olmuş bu tonları çok seviyorum =)

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış,güzel bir palet gerçekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum :) Sizin sayenizde bu palete sahip oldum :) İyi ki de satın almışım :)

      Sil