8 Şubat 2014 Cumartesi

Cettua Silky and Clear Siyah Nokta Temizleme Bandı

Tatilimin son pazar gününden herkese merhaba! 

Yarın derslerim başlıyor ve hayatım yorucu temposuna geri dönecek. Umarım yeni dönemi derslerimi ve bloğumu aksatmadan atlatabilirim. Bugün Gratise özel bir ürün olan Cettua Siyah Nokta Temizleme Bandını konuk ediyorum.


Kutunun içinden 6 adet burun bandı çıkıyor. Burnumu ıslattıktan sonra burun bandını burnuma yapıştırıyorum. Ellerimi biraz ıslatıp burun bandı iyice yapışana kadar bastırıyorum. 10 - 15 dakika içinde burun bandı kaskatı oluyor. Tamamen kuruduktan sonra bandı kenarından çekerek çıkarıyorum. Ürünü kullandıktan sonra burnumu sıkılaştırıcı ve temizleyici özellikte bir tonikle siliyorum.


Çıkardıktan sonra bandın üzerinde çıkmış siyah noktalar az çok gözüküyor. Ben duştan sonra kullandığımda daha iyi sonuç aldım. Ablam bandı kullandığında onda daha da iyi sonuçlar gözledik ; fakat ben daha önce Diadermine burun bandını kullanmıştım ve bandın üzerinde gördüklerime şaşıp kaldığımı hatırlıyorum. Cettua burun bandını çıkardıktan sonra bandın yapışkanının bir kısmı burnumda kalıyor. Yıkayınca kolayca çıksa da bu durum beni biraz rahatsız etti. Ürünün bir sevmediğim yönü de içerisinde neredeyse her çeşit parabenin bulunması.


 Beni Diadermine burun bandı kadar memnun etmese de özellikle Gratis indirimlerinde alındığında, fiyat performans oranı açısından iyi sayılabilecek bir ürün. 

Ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ? Mutlu pazarlar.

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

5 yorum:

  1. Sevgili Didem ben de beğendim, hani diadermin ya da Niveanın brun bantları kadar olmasa da gerçekten kullanılabilir özelliği var. Diğer ürün denemelerini de merakla bekliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bende dustan sonra kullandım ama çekmiyor ilk kullandıgımda daha iyi sonuç almıstım ..

    YanıtlaSil
  3. BEN YANLIŞLIKLA KAŞ ORTASI VE ÇENE OLANINI ALDIM VE URNUMA UYGULADM ACABA Bİ SORUN OLURMU?????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir sorun olacağını zannetmiyorum

      Sil
    2. sence kaç günde kullanılmalı bu maske (TEŞEKKÜRLER)

      Sil