15 Şubat 2014 Cumartesi

Garnier BB Krem Göz Altı Roll On

Garnier göz altı kapatıcı BB krem uzun süredir severek kullandığım bir ürün. Bendeki açık rengi ; fakat bu renk bile biraz koyu gerçi ben hafif koyu olmasını sevdim çünkü bu şekilde göz altı morluklarını daha iyi kapattığını düşünüyorum.


Çok hafif yapılı bir ürün; kolayca dağıtılabiliyor. Göz altlarındaki renk tonu farklılıklarını eşitlerken aynı zamanda nemlendiriyor ve aydınlatıyor. Bilyesi sayesinde ferahlık hissi de veriyor. Kapatıcılığı benim için yeterli ; fakat göz altı morluklarından şikayetçiyseniz bu ürün sizi kesinlikle tatmin etmeyecek.

Ürünü kullanırken göz kapağıma hiç değdirmemeye özen gösteriyorum çünkü ürün, yağlı göz kapaklarımı daha da fazla yağlandırarak çizgilere doluyor.


Günlük hayatımda çoğu gün makyaj rutinim sadece Garnier BB Krem Göz Altı Roll On ve renkli bir dudak nemlendiricisinden ibaret. Ben severek kullanıyorum. Hafif kapatıcılık sizin için yeterliyse bu ürünü seveceğinizi düşünüyorum.

Garnier BB Krem Göz Altı Roll Onu kullandınız mı ? Sizin ürün hakkındaki görüşleriniz neler ?

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

5 yorum:

  1. Ben de Garnier 'in goz cevresi kapatıcılarını uzun suredir merak ediyorum ama en acık renginin bile goz cevreme koyu gelecegi dusuncesi almamı engelliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok açık tenliysen canım bir tık koyu gelebilir :)

      Sil
  2. Çok bilgilendiri bir post oluş :) Sanırım bana da koyu gelir yağlı olması da dezavantaj :)
    Bana da beklerim mineeegunaydin.blogspot.com.tr :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ben de yakın zamanda aldım bu üründen ve sevdim. Bu arada seni Alice'de görüp takibe aldım canım. Bana da beklerim http://grumpywitchh.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil