7 Şubat 2014 Cuma

Markozi Box Alışverişim

Merhabalar :)

Salı akşamı siparişini verdiğim Markozi Box bu sabah elime ulaştı. Aslında daha erken ulaşabilirdi fakat siparişimde seçtiğim ürünlerden birinde stok sorunu olduğunu için siparişimin elime ulaşması bir gün aksadı. 

Markozi Box bir keşif kutusu. Onlineeczanem.com'dan Markozi Box'ı 24.90 TL ye satın alabilirsiniz, daha sonra bu kutunun içini 1 TL değerinde olan seçeceğiniz 5 ürünle doldurabilirsiniz. Seçtiğiniz ürünler ve markozi box toplamda 29.90 TL'i geçmemeli.


Nemlendiricim biteli bir hafta oldu ve yeni bir nemlendirici için internette araştırma yapıyordum. Aslında amacım daha önce hiç denemediğim bir marka olan La Roche Posay'ın Effaclar serisinden bir nemlendirici almaktı ; fakat memnun kalan kadar kalmayanların da çok oluşu beni bu kararımdan döndürdü. Daha sonra  Markozi Box aklıma geldi ve bir nemlendiriciye 40 küsür TL vereceğime neden 5 ürüne 30 TL vermeyeyim diye düşündüm. Hemen ürünlerimi seçtim ve siparişimi verdim.

Siparişimi verdikten sonra bir süre pişmanlık yaşadım çünkü Markozi Box satın alıp memnun kalmayan çok. Bir çok kişiye son kullanma tarihi geçmiş ürünler gönderilmiş, bazı kişilere sipariş verdiğinden farklı ürün gelmiş. Bu korku ve pişmanlıkla onlineeczanem.com'a mail attım. Ertesi gün bana telefonla ulaştılar böyle bir olayın asla yaşanmayacağını ürünler elime ulaştığında son kullanma tarihlerini zaten göreceğimi söylediler. Ayrıca sipariş ettiğim bir üründe stok sorunu yaşandığını bu ürün yerine hangi ürünü göndermelerini istediğimi sordular. Siparişimin durumu hakkında da defalarca mail atarak bilgilendirdiler.


Ürünlerim elime çok sağlam olmayan bir kutuda ulaştı ; fakat zaten kutunun dışını baya sarıp sarmalamışlardı. Kutunun içine gül yaprakları ve kokulu mum koymuşlardı. Seçtiğim ürünlerin dışında iki tane La Roche Posay Effaclar Duo numunesi vardı. Çok çok sevindim çünkü büyük boyunu alıp denemeye cesaret edememiştim. Bir de pudra süngeri göndermişler. Ürünlerin içinde son kullanma tarihi en yakın olan Avene Clean-ac nemlendirici. Son kullanma tarihine 2 ay kalmış. Bunun için sızlanacak değilim bu ürünlerin bu kadar uyguna satılmasının da bir sebebi var sonuçta. İki ay içinde kullanıp bitireceğim napalım :)


Benim seçtiğim ürünler ;

Klorane Papirüs sütü içeren bakım şampuanı 100 ml
John Friede Hacim Kazandıran Kuru Şampuan 125 ml
Sebamed Clear Face Care Gel 50 ml
La Roche Posay Effaclar Gel 50 ml
Avene Clean- Ac Nemlendirici Krem 40 ml

Ben alışverişimden ve onlineeczanem.com'un markozi box uygulamasından memnun kaldım. Memnun kalmayan da çok. Yukarıda söylediğim gibi birçok kişinin eline ürünler sorunlu ulaşmış. Ben de açıkçası ürünler elime ulaşana kadar markozi box satın aldığıma pişmandım. Şükür bir sorun çıkmadı. 

Güzel kalın :)






8 yorum:

  1. Canim senin urunlerinin duzgun gelmesine sevindim. Ama asla yasanmayacak dedikleri olayi bizzat yasadigim icin biliyorum. Elime yanlis urun gelmesinin yani sira ayni zamanda son kullanma tarihi gecmis urun geldigi de kesinlikle dogru. Neden durup duruken boyle bir sey iddia edeyim ? Ya da diger arkadaslarim ortada sebek yokken neden boyle bir sey iddia etsinler ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben yazının hiç bir yerinde kimsenin böyle bir şeyi uydurduğunu söylemedim. Böyle şeyler yaşanmış ama bana denk gelmedi. Tabi ki kimse uydurmaz ben de firmaya o yönde mesaj attım zaten böyle olaylarla kendi güveninizi sarsıyorsunuz diye ben beni aradıklarında söyledikleri şeyi anlattım. Senin de yazını okumuştum tatlım üzüldüm gerçekten baya da korkup firmaya mail attım.

      Sil
    2. Ben yazımda birçok kişinin de sorun yaşadığını anlatmaya çalıştım ama sanırım biraz yanlış anlaşılmış, yazıyı güncelledim yazının sonunda sorunlar yaşandığını bir daha belirttim.

      Sil
  2. Canim oncelikle gule gule kullan hepsini :) Her postta bir sorun mutlaka goruyorum :/ Ellerine yuzlerine bulastirdilar bence. Okudukca sogudum ve son dakikada siparis vermedigim icin sukrettim. Son kullanma tarihi problemini uydurduklarini dusunmuyorum bloggerlarin ancak firma kendilerini duzeltmislerdir sikayetlerden sonra ona da okey. Hala stok sorunu devam ediyor :) En sevmedigim olay bu varsa vardir yoksa stokta yok diye ibare konmali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben de kimsenin uydurduğunu düşünmüyorum. Herkes haklı yani son kullanma tarihi geçmiş ürün göndermek çok yanlış bu insanların sağlığıyla oynamak. Ben sadece firma beni aradığında bana söyleneni yazdım. En azından firma kendini biraz düzeltmiş olacak ki önceden stok sorunu olduğunu hiç sormadan başka ürün koyarken bu sefer sormak için aradılar. Umarım kimse bir daha o tarz kötü şeyler yaşamaz :(

      Sil
  3. alışverisinizi kredi kartiyla mi yaptınız bu konuda biraz pinpirikliimde

    YanıtlaSil