2 Şubat 2014 Pazar

Sevgililer Günü Makyajı

Herkese merhabalar :)

Sevgililer günü için hazırladığım manikürlerden sonra sıra geldi hazırladığım makyaja. Sevgililer günü için aklımda pembe lila tonlarında yumuşak abartılı olmayan bir makyaj vardı. Aslında makyajımı bu tonlarda yaptım fakat fotoğraflarda bir türlü aynada gördüğüm renkleri yakalayamadım. Pembe tonlarında yaptığım makyaj fotoğraflarda kahve tonlarda yapılmış gibi çıktı maalesef.


Aslında sevgililer günü için yaptığım makyaj oldukça abartısız oldu. Günlük kullanım için de çok uygun.


Farların kalıcılıklarını arttırmak için The Balm Put A Lid On It far bazını göz kapaklarıma uyguladım. Balm Jovi paletindeki Third Eye Blinded rengini RT Shading fırçası ile tüm göz kapağıma uyguladım. Shady Lady Vol 2 paletindeki just this once jamie adlı farı MAC 239 ile göz kapaklarımın ortalarına doğru uyguladım. Yine aynı fırça ile aynı paletteki feisty felicia adlı farı göz kapaklarımın dış köşelerine ve biraz da göz kapağımın katlanma yerine uyguladım. Farları MAC 217 ile karıştırdım ve tenime geçiş kısmını yumuşattım. Ecotools eyeliner fırçası ile feisty felicia adlı farı kirpik diplerime uyguladım. Böylece kirpiklerim daha dolgun ve makyajım daha buğulu gözüktü. Kirpiklerimi kıvırdım ve Maybelline Rocket Volume maskarayı uyguladım. Kaş altlarımı Balm Jovi paletindeki Adagio adlı far ile aydınlattım.

Makyajımı nasıl buldunuz ? Sevgililer günününde nasıl bir makyaj yapmayı planlıyorsunuz ?

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com



10 yorum:

  1. Çok güzel ve sade olmuş canım:) Benim de günlük olarak kullandığım renkler:)
    Bu arada seni mimlemiştim zamanın olursa ve yaparsan çok sevinirim ^_^
    http://bahcembenim.blogspot.com.tr/2014/01/mim-fil-fareden-neden-korkar.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki, en kısa zamanda yapmaya çalışırım :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ne tesadüf bende sevgililer günü için pembe bir makyaj yaptım sadece dış kısmı koyu kahve farla gölgelendirdim ama fotoğraflarda bariz kahverengi çıktı =S Makyajı fotoğraflamak yapmaktan çok çok daha zor =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgililer günü deyince akla en çok gelen renk sanırım pembe :) Gerçekten fotoğraflamak daha zor :(

      Sil
  3. ya ben çok sevdim özellikle göz yapımız benzediğinden bir kat daha sevdim o göz pınarlarına sürdüğün ürün tam olarak hangisi ve hangi fırçayı kullanıyorsun yani nasıl bir fırca almam lazm :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Göz pınarlarıma Balm Jovi paletindeki Third Eye Blinded adlı içinde pembelik olan açık renk far ile aydınlattım Fotoğrafta mor fırça var onun denk geldiği renk tatlım :) Göz pınarlarını küçük fırçalarla aydınlatabilirsin veya kalem fırçalar var onlarla :) MAC 219 veya The Balm'ın da çift taraflı fırçalarında kalem fırça da var sanırım :) ama dediğim gibi kalem fırça olmasına gerek yok küçük uçlu bir fırça da iş görür.

      Sil
  4. çok güzel renk geçişlerine bayıldım :))

    YanıtlaSil