23 Şubat 2014 Pazar

The Balm Shady Lady Shameless Shana

Gratis indirimlerinden birinde edindiğim, The Balm'ın tekli farlarından Shameless shana bugünün konuğu. Shameless shana aynı zamanda The Balm Shady Lady Vol 1 paletinde de yer alıyor.


Shameless shana bronz bir kahve. Renk vermesi bence gayet güzel. Far bazı uygulamadan da rahatlıkla kullanılabilir ;ama ben yine de uzun süre kalıcılık sağlamak için far bazı uygulamayı tercih ediyorum. Pigmentasyonu Balm Jovi paletindeki farlardan kesinlikle daha iyi. Kadife gibi yumuşacık bir far. The Balm farlarında genel olarak bir tozutma problemi var ;fakat bu farda ben öyle büyük bir tozutma problemi ile karşılaşmadım.


Shameless Shana hem tüm göz kapağına hem de sadece gölge yapmak için gözün dış kısımlarına kullanılabilecek bir renk. Yanlış hatırlamıyorsam indirimsiz fiyatı 20 TL idi. 20 TL'ye tek bir far satın almak, indirimlerde 40 TL ye içinde bu farında bulunduğu Shady Lady paletlerini satın almak varken pek akıl karı değil açıkçası. Ben bu farı alırken bronz kahvelere biraz kafayı takmıştım ve bu farda indirimde 12 TL gibi bir fiyata geliyordu. Almış bulundum :)

Bu farın güzelliğini gördükten sonra içimde The Balm Shady Lady paletlerine karşı bir sempati oluştu. Ne dersiniz bir sonraki indirimi Shady Lady paletlerinden birini alarak mı değerlendirsem ?

Mutlu pazarlar. Güzel kalın :)



6 yorum:

  1. I love the packaging! It looks like a pretty color :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben de hala Shady Lady alsam mı yoksa almasam mı diye düşünüyorum yıllar süren bir kararsızlıktan sonra bakalım bir sonra ki indirimde ne yapıcam :) Renk on and on bronze gibi çok hoş gözüküyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında aklımda on and on bronze'u almak vardı ;fakat her indirimde olduğu gibi stok sorunuyla karşılaşıp yerine bu farı aldım :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Çok güzel rengi tekli farlarda the balm paletlerine göre daha başarılı sanki tozutma konusunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balmın tekli farlarından sadece bunu kullandığım için genel bir yorum yapamıyorum bu konuda :)

      Sil
  4. rengini çok beğendimm güle güle kullan :))

    YanıtlaSil