28 Mayıs 2014 Çarşamba

Bitenler #2

Bir önceki bitenler yazısını yazmamın üzerinden neredeyse 3 ay geçmiş. Biten ürünlerin kutularını biriktirmeyi bir türlü başaramıyorum. Tatilim başladığında biten ürünleri de biriktirmeye başlamayı umuyorum. Yaz tatilinde bloğuma daha çok zaman ayıracağım :)


1. DDF Kükürtlü kil maskesi çok severek kullandığım bir maskeydi. Uzun süreli ve devamlı kullanıldığında cildimdeki akneleri tedavi ettiğini gözlemledim. Bitişine üzüldüm. Detaylı yazısını buradan inceleyebilirsiniz.

2. La Roche Posay Effaclar yüz yıkama jelinin küçük boyu olmasına rağmen bana uzun süre gitti. Yağlı ve karma ciltlere uygun bir temizleyici. Severek kullandım. Büyük boyunu almayı düşünebilirim.


3. Avene Clean- Ac nemlendirici kremi çok ama çok severek kullandım. Elimdeki nemlendirici kremler bittiğinde yenisini almayı düşünüyorum. Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz.

4. Avene Cleanance jel favori yüz yıkama jelim. Özellikle yağlı ciltlerin çok seveceği bir ürün. Bittikçe alınacak. Yazısını burada yazmıştım.

5. John Frieda hacim şampuanını severek kullandım. İndirimlerde yedekledim bile.

6. Yves Rocher kayısı çekirdeği özlü peeling yine favori ürünlerimden. Yenisi alındı bile. Elimdeki peelingin bitişi ile yenisini alışım arasındaki zamanda kahve telvesi ile peeling yaptım. Kahve telvesini şu ana kadar kullandığım tüm peelinglerden daha çok sevdim. Bu ürünün detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz.

7. Avene'nin yüz temizleme suyu tarzında bir ürünüydü. Makyaj temizleme konusunda çok başarılı bulmadım daha çok tonik olarak kullandım.

8. Cettua siyah nokta temizleme bandının yazısını burada yazmıştım. 

9&10. Urban Care Naturals saç bakım ürünlerini merak ediyordum. Seyahat boyu dökülme karşıtı şampuan ve yoğun nemlendirme saç kremini aldım. Şampuanı beğendim. Dökülme konusunda ne kadar faydalı oldu bilemiyorum ama kullandığım sürede dökülme problemi yaşamadım. Saç kremini ise beğenmedim. Nem verme konusunda oldukça vasat buldum.

The Balm Voyage Palet hediye ettiğim çekilişime katılmak için tık tık..

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

11 yorum:

  1. Avene jelini bende cok begeniyorum, yillardir kullandigim bir ürün :) Ohhh gelsin simdi yeniler ;)

    YanıtlaSil
  2. Gelsin yeni ciciler :)
    Urban ürünlerinden memnun kaldım ben, yves rocher peelingi de çok severim

    YanıtlaSil
  3. Çok faydalı bir yayın olmuş sevgili Didem...:) Açıkçası çoğu bilgiden faydalandım. Bir ikisini zaten kullanmıştım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olabildiyse ne mutlu bana :) İşine yaramasına çok sevindim :)

      Sil
  4. Ne renkli resimler olmuş :)

    Yves Rocher peelingi bende beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , yorumun mutlu etti beni :) Kayısılı peelingin sevmeyeni yok sanırım :)

      Sil
  5. Watsons kömür bantlarınıda dene tatlım çeşitleri var onlarında.Cettuada fena değil ama baya çekerken canımı acıtmıştı .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onları hiç duymamıştım canım Watsons'a gidişimde mutlaka bakacağım :)

      Sil
  6. ne güzel bir sürü şeyi bitirmişsin! Darısı başıma:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 ayda anca bu kadar ürün bitirebildim :) Teşekkür ederim :)

      Sil