13 Mayıs 2014 Salı

Flormar Jelly Look - Turquoise Green & Amaranth

Flormar Jelly Look serisini duymayan kaldı mı ?

Flormar'ın jel bitişli ojeleri hem uygun fiyatlı hem de ışıl ışıl olmasıyla dikkatimi çekti. Seride genelde capcanlı yazlık renkler bulunuyor. 


Ben içlerinden şimdilik iki rengini seçtim ; fakat diğer renklerinde de gözüm var.


Jelly Look serisindeki ojelerin fırçaları benim için ideal kalınlıkta ne çok kalın ne de ince. Bu şekilde olması sürüş kolaylığı sağlıyor. 


Amaranth rengi çok hoş bir pembe. Ben bu rengi gül kurusu olarak adlandırdım. Ojeler ışıl ışıl parlıyor. Oldukça ince yapılı olmasına rağmen iki katta yeterli kapatıcılığı sağladı, daha fazlasına ihtiyaç duymadım. 


Jelly Look serisinin tek sevmediğim yanı ; zor kurumaları. Kurudu gibi gözüküyor ; fakat çok kolay zedeleniyor, üzerinde iz çıkıyor :(


Turquoise Green rengi isminden de anlaşılacağı gibi yeşile çalan bir turkuaz. Bu renk tırnağa sürerken hataya kesinlikle pay vermiyor. Ben taştım diye bağırıyor adeta :)

Zor kuruması dışında ojelerin parlak duruşlarını ve örtücülüğünü çok sevdim. Başka renklerinden de almayı düşünüyorum. Bu seriye ait ojeler 3,5 TL' ye satılıyor. Flormar mağazalarında ve standlarında bulabilirsiniz.

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

5 yorum:

  1. ikisininde rengi çok güzelmiş canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. pembesine bayıldım çok yakışmış eline güle güle kullan canm :)

    YanıtlaSil
  3. turkuaz rengi şuan parmaklarımda ve çok çok şaşırtıcı olan 3.gunde hala bir gram soyulma olmadı :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabaa :)
    Blogunu yeni keşfettim. Bende eskisehirde okuyan bir bloggerım. Hatta yeni turkuaz oje postu paylaştım :)) yaz her ne kadar buralara gelmese de getirmek lazım renklerlee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıştığımıza çok memnun oldum :) Bloğuna baktım çok cici :) Çok haklısın ben yaz için döndüm artık İstanbul'a burda havalar biraz daha iyi Eskişehir'e göre :)

      Sil