12 Mayıs 2014 Pazartesi

Wet n Wild 8'li Far Paleti - Poster Child

Wet n Wild markası artık Gratislerde satılıyor. Yani internetten sipariş ver, geldi gelmedi çilesi çek, bir ay gelene kadar bekle derdine son. Yalnız sanırım stok sorunu var. Eskişehir'deki Gratis'te çoğu palet tükenmişti. En çok istediğim Comfort Zone yoktu mesela :( 


Bugünün konuğu Wet n Wild 8'li far paletlerinden Poster Child. Rengarenk bir palet. Tam yazlık.

 Ambalajı klasik Wet n Wild ambalajı, pek bir numarası yok yani :)


İçerisinden bu şekilde ikili bir aplikatör çıkıyor. Çok kullanışlı değil ; ama zorda kalındığında yardıma yetişecek cinsten.


Paletin sağ tarafındaki farlar pembe ağırlıklı. Bir de hafif ışıltılı siyah bir far bulunuyor. Paletteki Browbone renklerinin ikisinde de renk vermeme sorunu var. Fakat geri kalan 6 far oldukça pigmentli. Bütün farlar ışıltılı. 


Paletin sol tarafındaki su yeşili, mavi ve lacivert farı çok sevdim. Farları far bazı olmadan swatchladım. Normalde göz makyajımda kullanırken farları uygulamadan önce hem far bazı uyguluyorum hem de beyaz kalemle tüm göz kapağımı boyuyorum. Bu şekilde farların renk verişlerini daha da arttırıyorum. 

Renkli makyaj severler için güzel bir palet. Ayrıca farları renkli eyeliner olarak veya alt kirpik diplerinize uygulayarak da kullanabilirsiniz :)

Wet n Wild Walking on Eggshells 3'lü far paleti inceleme yazım için tık tık.

Wet n Wild siltent Treatment 3'lü far paleti yazım için tık tık.

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com


11 yorum:

  1. Benim için fazla renkli :) Güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
  2. Hmm renkler baya yazlıkmış güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Renkler harika görünüyor :)) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Onları alırken yakalamıştım seni zaten;))) çok tatlı duruyormuş gerçekten de iyi ki almışsın Didem'ciğim, güle güle kullan, Gözlerinde de güzel görüneceğine hiç şüphe yok. Bloğumda güzel bir çekiliş var, fırsatın olursa bir bak istersen. Malum şanslıyız, kavanozlar bize gelmişti bunda da şanslı olabilirsin;))) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki yakalandım çok güzel bir karşılaşma oldu :) Çok teşekkür ederim Handan ablacım :) Hemen bakıyorum bloğundaki çekilişe :)

      Sil
  5. Renkleri çok güzelmiş. Seni izlemeye aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    http://www.bakbuharika.com/

    YanıtlaSil
  6. çok güzel anlatmışım. ben yine bir şey sorucam. blogunu yeni buldum. bakınıyorum, geçmişten sorularım geliyor sana :) kusuruma bakma lütfen..
    " hem far bazı uyguluyorum hem de beyaz kalemle tüm göz kapağımı boyuyorum " demişsin ya. bende beyaz kalem parlak, seferli gibi diyim sana. mat olanını almak lazım. değil mi. birde, ben essence'nin far bazını kullanıyorum. 3 ncü şişemdeyim. ilk ikisini severek kullandım. bu son şişedeki bazın rengi koyu geldi bana. soğudum üründen :(( bozulmuş mu acaba. kullanım süresi içinde ama. neysee işteee paylaşayım dedim. sen ne marka far bazı kullanıyorsun? merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sadece renkli farları kullanırken beyaz kalemle boyuyorum canım. Sedefli olsa da olur aslında sorun olacağını zannetmiyorum. Far bazı olarak The Balm Put A Lid On It kullanıyorum. Ben memnunum. Essence'sinkini kullanmadım hiç. Belki de bozulmuştur kapağı fazla açık kaldıysa filan.

      Sil