23 Temmuz 2014 Çarşamba

Avene Emulsion Güneş Kremi Spf 50 - Güneş Kremi Seçimi Nasıl Yapılmalı ?

Güneş kremi kullanımı hangi mevsimde olursak olalım çok önemli. Ben yaz kış güneş kremi kullanıyorum ; fakat yazın koruma faktörü daha yüksek güneş kremlerini tercih ediyorum. Bu yaz tercihim Avene Emulsion Spf 50 güneş kreminden yana oldu.


Eğer cildiniz karma veya yağlı ise Fluid veya Emulsion güneş koruyucuları tercih etmelisiniz. Kuru ciltli iseniz krem yapılı güneş koruyucu kullanmalısınız. Güneş koruyucunuz hem UVA hem UVB koruması içermeli. Yaz aylarında koruma faktörü en az 30 olan güneş koruyucuları kullanmanız cildiniz için daha iyi olacaktır. Ben güneş koruyucu seçerken bu kriterlere dikkat ediyorum. Avene Emulsion güneş kremi benim karma cildim için doğru bir seçim.

Avene Emulsion Güneş Kremi yoğun yapılı gibi görünse de cilt tarafında kolayca emiliyor. Diğer güneş kremlerinde sıklıkla yaşadığım bir problem cildimde beyaz beyaz kalıntı kalması ; fakat bu güneş kreminde böyle bir sorun yaşamadım. Cildimi yağlandırmadı ama cildimde parlak bir görüntü oluşturdu. Makyaj altına uyguladığımda da hiç bir problem yaşamadım. Baz görevi gördü.

Ürünün pompalı olması sevdiğim bir özellik. Hem hijyen hem kullanım kolaylığı açısından pompalı ambalajları seviyorum.


Karma bir cildiniz varsa Avene Emulsion Spf 50 Güneş Kremine şans verebilirsiniz. Benim genel olarak oldukça memnun kaldığım bir ürün. 

Yazıya eklediğim iki resimde ışık farklı olduğu için ürünün rengi farklı çıktı. İki görselde de aynı ürün var.

Bu ürünü kullandınız mı ? Kullandıysanız ürün hakkındaki yorumlarınız neler ?

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com


3 yorum:

  1. Bende tatile çıkacağım bayramda bu ürün bendede var götürüp götürmemek arasında kaldım ama bu yazıdan sonra götüreceğim galiba teşekkürler canım :)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım mutlaka götür eminim ki seveceksin :) Şimdiden iyi tatiller :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim :)

      Sil