20 Temmuz 2014 Pazar

Bitenler #3

Mutlu Pazarlar :)

Bitenler poşetim yine çoğunlukla bakım ürünleriyle doldu. Kozmetik neredeyse yok.


1. Bepanthol : Roaccutane kullandığım zamanlardan beri ara ara nemlendirici yerine Bepanthol kullanıyorum. Nemlendirmesinden memnunum. Cilt yenileme özelliği de var ; fakat bazı yerlerde tüylenmeyi arttırdığını okumuştum.

2. Sebamed Clear Face Bakım Jeli : Tam olarak bitiremedim çünkü ürünün son kullanma tarihi geçti ; fakat baya uzun süre kullandım. Detaylı yazısını burada yazmıştım. 

3. Avene Cleanance Jel : Favori yüz yıkama jelim. Daha iyisini henüz bulmadım. Detaylı yazısını burada yazmıştım. 

4. Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Krem : Bu kremi ablam bitirdi. Beğenmemiş, bir daha almayı düşünmüyor.

5. L'oreal Perfect Clean Foaming Gel Wash Refreshing : Bu yüz yıkama jelini de ablam bitirdi. Verdiği temizlik ve ferahlık hissini sevmiş. Özellikle üzerindeki peeling aparatını çok beğenmiş. Bir daha alabilirim diyor.


6. Pantene Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Köpüğü : milk_shake saç köpüğünü duymayan yoktur herhalde. O ürüne benzettiğim için aldım. Saçlarımı yumuşacık yaptı ; fakat ağırlaştırdı.

7. L'occitane Shea Butter El Kremi : Severek kullandım. Verdiği nemi sevdim. Kokusu biraz rahatsız edici. Bir daha almayı düşünüyorum.

8. Maybelline Rocket Volum' Express Maskara : Çok ama çok sevdiğim bir maskara. Kirpiklerimi tek tek ayırıp dolgunluk veriyor. Verdiği uzunluk tek başına kullanıldığında bana yetersiz geldiği için başka maskaralar ile birlikte kullanmayı tercih ediyorum. Yenisi alındı bile.

9. Avon Celebre Parfüm : Eskiden de uzun süre kullanmıştım. Bu kez kendim almadım hediye geldi. İlk zamanlar kokusunu seviyordum ; fakat sonlarına doğru hoşlanmamaya başladım. Bir daha alacağımı zannetmiyorum.

10. Pure Beauty Pomegranate Antioxidant Yüz Maskesi : Bu maskeler beşli olarak satılıyor. Kağıt formdalar. Ablamla ikimiz beşini de bitirdik. İkimizde memnun kaldık zaten daha önce de defalarca bitirip yeniden aldığımız bir maske. Tam ismini bilmiyorum ; fakat aynı bu formda satılan bu markanın bir de beyaz kutuda olan maskeleri var. Onları daha çok sevmiştim.

11. Victoria's Secret Amber Romance Vücut Spreyi : Yine ablamın bitirdiği bir ürün. Çok memnun kalmış Victoria's Secret vücut spreylerinin içinde en çok bunun kokusunu beğenmiş. Fazla kalıcı olmadıklarını söylüyor. Yeniden alacakmış.


Sizin bu aralar bitirdiğiniz ve yeniden almayı düşündüğünüz ürünler varsa yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. Bu şekilde bilmediğimiz güzel ürünler keşfetmiş oluruz. 

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

6 yorum:

  1. avene jelini bende severek kullaniyorum yillardir, cokda uzun dayaniyor :)

    YanıtlaSil
  2. garnıer almayı düşünüyordum ben beğenmemiş demek...

    YanıtlaSil
  3. Bende Bepanthol kullanıyorum çokta memnunum ..
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Bepanthol bende de cabuk biter. Ve o viktoria secret'in sprayler! O yüzden hep 6 tane filan aliyorum. Degisik kokullar tabikide hemen her ay bitmesin diye =D

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
  5. Pantene Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Köpüğünü merak ediyorum.Gördüğümde hemen alacağım:)

    YanıtlaSil