31 Temmuz 2014 Perşembe

Yaz Favorilerim

Herkese merhabalar sizleri çok özledim !

Bloğa bir süre yazı girmedim ; hem bayram yoğunluğu sebebiyle çok vaktim olmadı hem de nedense yaz aylarında blog okumaya daha az zaman ayırdığınızı düşündüm.

Ben günlük hayatımda zaten çok makyaj yapan biri değilim. Makyaj yapmayı, uğraşmayı çok severim ; fakat bir türlü sabah evden çıkarken makyaj yapmak için zaman ayıramam. Yaz aylarında ise hiç makyaj yapmıyorum. Hava çok sıcak olduğu için makyaj yaptığımda ağırlık hissediyorum. Bu nedenle yazın sıklıkla kullandığım ürünler arasında makyaj ürünü hiç yok.


1. Neutrogena SPF 20 Dudak Nemlendiricisi : Nemlendirmesini seviyorum. Güneşten koruma da içeriyor daha ne olsun :)

2. Avene Emulsion Güneş Kremi SPF 50 : Yağlı ciltler için güneş kremi seçimi oldukça zor. Avene Emulsion güneş kremi yağlı cildimi daha da yağlandırmaması, beyaz leke bırakmadan kolayca emilmesi ve yoğun bir koruma sağlaması ile yaz favorilerime girmeyi hak etti.

3. Rexona Crystal Diamond İz Bırakmayan Deodorant : Deodorant kullanmanın rahatlığını yeni keşfettim. Rexoana'nın bu deodorantını severek kullanıyorum. Ter kokusunu önlemede çok başarılı bir ürün. Kıyafetlerimde hiç bir iz bırakmıyor.

4. Avon Skin So Soft Vücut Yağı : Yapış yapış bir his bırakmadan cildime yoğun nem sağlıyor. İçinde küçük simler var ; fakat bu simler cilde uygulandığında fark edilmiyor, sadece sağlıklı bir ışıltı veriyor. Kokusu da harika. Her mevsim severek kullanıyorum.

5. Pantene Argan Yağlı Elixir : Deniz ve güneş saçlarımı çok yıprattığı için bu ürüne sürekli elim gidiyor. Saçlarımı ağırlaştırmadan nemlendiriyor ve kolay tarama sağlıyor. 

6. Doa Kozmetik Çay Ağacı Yağı : Yaz aylarında cildim daha çok yağlanır ve Sivilcelenmeye daha çok meyilli olur. Çay ağacı yağını keşfettiğimden beri sivilcelerim çıksa da, iyileşme süreçleri bu yağ sayesinde daha hızlı oluyor. 

Benim yazın sıklıkla kullandığım ürünler bu şekildeydi. Gördüğünüz gibi yazın çok fazla ürün kullanmıyorum. Sizin yaz favorileriniz neler ?

Güzel kalın :)

instagram : @didemtrker
twitter: @BakimliKediBlog
mail: didemturker94@gmail.com

14 yorum:

  1. Çay ağacı yağını merak ettim denicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de benim gibi memnun kalırsın :)

      Sil
  2. Yazı cok seviyorum ama makyaj yapmamı engelledigi için sevmiyorumda :( ne sürsem cildim kusuyo resmen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen maalesef canım hiç bir şey süremiyorum :(

      Sil
  3. Avon un vücut yağını denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz vücut yağlarını seviyorsan şans vermelisin :)

      Sil
  4. Fönden önce kullanıyormusun panteni peki? Nemlendiriyorsa harika denerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kullanıyorum. Nem vermesinden çok memnunum :)

      Sil
  5. ben de çay ağacı yağını ve pantane argan yağını merak ettim cnm. Yazın çok zor makyaj yapmak, ben de hiç yapmak istemiyorum hep hafif şeylere gidiyor elim:))

    YanıtlaSil
  6. Güzel paylaşım olmus :) Yeni keşfettim takipteyim bana da beklerım http://meralgumus.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Tatlım Argan yağına bayılıyorum bende saçlar için harika bir ürün.Ama Pantane'in ürünlerini pek sevmiyorum ben.bir süre sonra yıpratıyor saçları.Marketlerde bile satılır oldu bu tarz yağlar özellikle avantajlı ve arga yağı küçük şişeler halinde doğal yağ olarak onlar çok faydalı :))) ama onları da durulacak zor oluyor :))

    YanıtlaSil
  8. Bu arada tatlım bloğunu mimledim cevaplarsan çok sevinirim :))))
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/2014/08/mimlenmisim.html

    YanıtlaSil